Gyerek Táncok
WWW.TANCLAZ.HU
FacebookTwitterFacebookIwiwGoogle Plus
  • Budapesti tánciskola tánc oktatás latin tánc társastánc tanfolyam

  • Táncoktatás Tánctanfolyam Tánciskola Latin Társastánc

  • Tánctanfolyamok Táncoktatás Felnőtt Kezdő Társastánc Budapest Tánciskola

  • TancoktatasTanctanfolyamBudapesten.jpg

  • tánciskola tánctanfolyam táncoktatás Budapesten társastánc

Társastánc
Társastánc
Salsa
Salsa
Boogie-Woogie
Boogie-Woogie
Rock and roll
Rock and roll
Senior Tánctanfolyam
Senior Tánctanfolyam
Zumba
Zumba
West-Coast Swing
West-Coast Swing
Gyerek Táncok
Gyerek Táncok
Pilates
Pilates
Hastánc
Hastánc
Hip Hop
Hip Hop
Tánctanfolyamaink ÓRARENDJE

Tánctanfolyamainkon júliustól nyári szünetet tartunk! 
Új kurzusaink szeptember elején indulnak.

nyariszunet158x220.png

KEDD
 

Versenytánc

Előkészítő

Kedd

20:00-21:30

Tátra utca 4. 

Versenytánc előkészítő és hobbi versenytánc csoport. Tánciskolás és versenykönyves táncversenyekre felkészítés. Tánctechnika, magasabb szintű figurák.

Folyamatos becsatlakozás! 

Tánctanfolyam árak és kedvezmények

budapestitanciskolaarakkedvezmenyek.png

Tánciskolánk bérleteinek ára és tanfolyamaink kedvezményei

3990haviberlet.pngHAVI BÉRLET - A tánciskola havi bérletének díja 3990 Ft. A bérlet hónap elejétől adott hónap végéig érvényes és adott táncstíluson belül korlátlan óralátogatást tesz lehetővé. Ha a hétfői tánctanfolyamunkra jársz, de bármi közbejött és nem tudtál eljönni az órára, vagy úgy érzed szeretnél intenzívebben heti több alkalommal táncot tanulni, akkor gyere be a hét bármelyik napján amikor van az általad választott tanfolyam órája van. Tanfolyamaink bérlete adott táncstílusra (pl: salsatársastáncboogie woogierock and roll, zumba, hip hop, stb..) és választott szintre (kezdőhaladóversenytánc, stb...) vonatkozik. Ha egy tánctanfolyam csak a hónap közepén kezdődik, akkor természetesen első havi bérleted megváltásánál csak fél hónapot kell fizetned.

kombinaltberlet.pngKOMBINÁLT BÉRLET, KORLÁTLAN- Alap havi táncbérleted mellé táncstílusonként további 2500 Ft befizetésével lehetőséged nyílik megváltani a kombinált bérletünket. Ezzel már korlátlan számban látogathatod az általad választott táncműfajok tanfolyamait is. Ezzel a kedvezményünkkel szabadon kombinálhatod összes tánctanfolyamunkat: társastáncsalsaboogie woogierock and rollwest coast swingzumbahastáncpilateship hopsenior tánc

INGYEN TÁNingyentanc2.pngC!Szeretnél ingyen táncolni? Igen, tánciskolánkban ez is lehetséges! Hozz magaddal még egy főt aki havi bérletet vásárol tánciskolánk bármelyik tánctanfolyamára és mi elengedjük Neked következő havi bérleted árát. Hívd meg barátaidat is táncoktatásainkra még ma és élj az ingyen tánc lehetőségével! 

kicsikedvezmeny.pngESKÜVŐI TÁNCOKTATÁS AKCIÓ - Angol keringő, Rumba, Jive, RockyBécsi keringőCha-cha-chaSzamba? Készüljetek fel az esküvőtökre tánciskolánk tánctanáraival akár 3-5 alkalom alatt. Ha nálunk tanuljátok meg esküvői táncotokat 10 % kedvezményt biztosítunk következő havi tánctanfolyamotok árából! Részletek itt..

JelentkezzBudapestiTanctanfolyamainkraOnline.pngJELENTKEZZ ON-LINE!
Mindig megéri előre jelentkezned tánctanfolyamainkra, hisz minden 50-ik e-mailben előre jelentkező egy ingyen havi bérletet kap az általa kiválasztott kurzusra ajándékba! Ez az akciónk független a választott táncstílustól és a tánctanfolyam szintjétől! tanc@tanclaz.hu

                         TÁNCLÁZ Tánciskola +36-30 / 644-8351 tanc@tanclaz.hu I www.tanclaz.hu