Kocsis Kata

Tizenkét éves versenytáncos múlttal (összességében 25 éves aktív versenyzői sportmúlttal) rendelkezem. Fő profilomat a latin-amerikai versenytáncok (cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble, jive) alkotják, de a standard táncok (angol keringő, tangó, bécsi keringő, slowfox, quickstep) is közel állnak a szívemhez. Jártas vagyok a divattáncok (pl. Rock and Roll, Country, Disco Cha Cha, stb.) világában is. Több éves tánctanítási tapasztalatom, valamint csoportos óravezetési rutinom van. Felnőtteket és gyerekeket egyaránt oktatok (jelenleg 10-től 89 éves korig). Mindent beleadok, hogy a legjobbat hozzam ki a tanítványaimból. Maximalista szemléletet képviselek, de ugyanakkor türelem, segítőkészség, humor és rendkívüli lelkesedés jellemez. Imádom a hivatásomat!
2017-ben jeles sportoktatói bizonyítványt szereztem, ami hozzájárult az edzői tudásom elmélyítéséhez. A sport szeretete arra ösztönzött, hogy a tánctanításban (és a fitnesz szakmában) kamatoztassam mindazt a tapasztalatot és fizikai erő-állóképességet, amire az elmúlt negyedszázadban tettem szert.
Mottóm: „Ahhoz, hogy sikereket érj el a magánéletedben és a karrieredben is, először értékes emberré kell válnod.” /Brian Tracy/
Ebben a szemléletben képzem magam mind a sport terén, mind az ehhez kapcsolódó területeken (pl. táplálkozástudomány, sportpszichológia). Folyamatosan fejlesztem a tudásomat neves edzők, szakemberek, tanácsadók segítségével.
Célom, hogy átadjam az embereknek a mozgás örömét, és aktív életformára ösztönözzem őket. Továbbá szeretném elérni, hogy növendékeim a lehető legmagasabb minőséget képviseljék a különböző fellépések, versenyek, bemutatók során.

Táncoktatás - TÁNCLÁZ Tánciskola

Kata által a TÁNCLÁZ Tánciskolában tanított táncok és tánctanfolyamok

  • Esküvői táncoktatás
  • Magán táncórák
  • Salsa