Sipos Viktória

A mozgás szépségével 4 éves korom óta foglalkozom. Ekkor kezdtem megismerkedni a jazz balett alapjaival, majd az akrobatikus rock and roll pörgős ritmusával. Kipróbáltam számos más táncstílust, mint például: modern tánc, hipp hopp.
Viszonylag későn 14 éves korom óta foglalkozom a társastánc rejtelmeivel, de amint kipróbáltam egyből beleszerettem. Első versenyemre 2010-ben került sor, és azóta is aktívan versenyzem. Nem mondhatnám, hogy becsületesen végig jártam volna a feljebb jutáshoz való ranglétrát, mivel mindig ügyesebb partnerekhez sodort az élet, de mindig kiálltam a megmérettetést, így nagyon hamar eljutottam a legmagasabb kategóriában.
Karrierem során számos hazai és nemzetközi versenyeken vettem részt, ahol rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem.
Partneremmel többszörös válogatott keret tagok valamint, háromszoros Budapest Bajnokok, Országos Bajnoki 2. és Ranglista 3. helyezettek voltunk. Karrierünk legszebb eredménye a Magyar Bajnokságon elért 5. helyezésünk, ahol a saját edzőnk lett az első helyezett.
Tudásomat mindig próbálom tovább fejleszteni, ezért is tanulok a mai napig nyolcszoros Magyar Bajnok párosunktól, akik a Világranglistán az előkelő 7. helyen állnak jelenleg.
Tanulmányaimat a gimnázium után a TF táncedző szakán folytattam, ahol sikeres edzői vizsgát tettem. Jelenleg az ELTE tanulójaként viszem iskolám hírnevét a sportban. Tanári pályafutásomat szalagavatók tanításával kezdtem, melyben a sok nehézség ellenére nagy örömömet leltem.
Az esküvő szezonban az évek során több ifjú párnak sikerült felejthetetlenné varázsoljam életük nagy napját (persze az odaadásuk nélkül ez nem sikerülhetett volna). A tánc az életem, ezért a mindennapom része a heti többszöri edzés és tanítás. Ha Te is úgy gondolod, hogy a tánc fontos része az életednek keress bátran

Táncoktatás - TÁNCLÁZ Tánciskola

Viki által a TÁNCLÁZ Tánciskolában tanított táncok és tánctanfolyamok

  • Társastánc
  • Versenytánc
  • Szalagavató táncoktatás
  • Magán táncórák
  • Esküvői táncoktatás
  • Táncfellépés, táncshow

Tánc videók