icon-hover.png
icon.png
Zumba
WWW.TANCLAZ.HU
FacebookTwitterFacebookIwiwGoogle Plus
  • Zumba Fitnes Budapesten Oktatás Tanfolyam Zoumba

  • zumba fitnes tanfolyam, zooumba a belvárosban oktató

  • Budapest Zumba oktatás kezdőknek női fitness

  • magyar Zumbafitness tánciskola zoumba

  • zumbafitness.jpg

Társastánc
Társastánc
Salsa
Salsa
Boogie-Woogie
Boogie-Woogie
Rock and roll
Rock and roll
Senior Tánctanfolyam
Senior Tánctanfolyam
Zumba
Zumba
West-Coast Swing
West-Coast Swing
Gyerek Táncok
Gyerek Táncok
Pilates
Pilates
Hastánc
Hastánc
Hip Hop
Hip Hop
 Zumba fitness csoportjaink Budapesten

zumbanagy.pngZumba® oktatásaink hamarosan indulnak Budapest több helyszínén különböző időpontokban. Az órarendben megtalálod melyik időpont és helyszín a legjobb neked, egy fergeteges zumbázáshoz. Új Zumba kezdő óráinkon vérpezsdítő latin ritmusokkal, vidám hangulattal várunk! Gyere és Zumbázz Paloma Freyával és a Táncláz többi zumba oktatójával!

Zumba Fitnes Oktatás Kezdőknek Budapesten TánctanfolyamZumbázz korlátlanul! Bérleteddel az összes Zumba tanfolyam óráján részt vehetsz! Csoportjainkhoz bármikor csatlakozhatsz! Nem kell semmilyen előképzettség, egyetlen alapfeltétel a jó hangulat! Engedd, hogy magukkal ragadjanak a pörgős latin ritmusok, kapcsolj ki, légy felszabadult! Hozd el barátaidat is, -hogy még jobb legyen a hangulat-  és a kedvező Zumba árak mellé extra kedvezményt kaptok!

Zoumba Basic Budapest Tanfolyam Kezdő HaladóAz alábbiakban olvashatsz arról, hogy mi is pontosan a zumba, hogyan épül fel egy Zumbafitness edzés, és mit érdemes magaddal hozni egy Zumba tanfolyam órájára!

Leírjuk miért érdemes elkezdeni, és ha már elkezdted miért nem fogod tudni abbahagyni!

Zumba fitness oktatás Budapesten - Zumba oktatás
Zumba Fitness Budapest - egyre több helyszínen

Zumba tanfolyam Budapesten és hamarosan vidéken is. Folyamatosan bővítjük helyszíneinket, hogy minél többet táncolhass zumbát! Központi helyszínünk a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar között található. Tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető (M2, 4-6 villamosok, 7-es busz).

Deák Diák Általános Iskola
1081 Budapest II. János Pál pápa tér 4.
(volt Köztársaság tér)

A Zumba típusai, fajtái, jellemzése

zumba tánc oktatás Budapest órák Tánclépések Gyakorlatok Oktató

zumba Budapest tánciskola basic felnőtt Kezdő

Zoumba Tánctanitás Budapest Tánciskola Tanfolyam Zumba Basic®. A Zumba alapja, és legelső válfaja. Belőle alakultak ki az évek folyamán a speciálisabb Zumba órák. Annyira magával ragad ez a vidám mozgásforma, hogy észre sem veszed milyen gyorsan eltelik az első óra,mire végemár várod a következőt,mígnem a rabjává válsz!

zumba táncoktatásZumba Gold Zumba Cardio party időseknek tánc mozgás egészség megőrzés Zumba Gold®. Elsősorban az aktív idős korosztály számára tökéletes választás ez a zumba típus. A sporttal, testmozgással most, vagy nagyobb kihagyás után újból ismerkedőknek, akiknek kondíciójuk még csak kialakulóban van érdemes ezt a típust választani. Könnyített, leegyszerűsített lépésekkel minden résztvevő számára gyorsan betanulható. Zumba gold tanfolyamunk végére az alapvető cél, hogy egészségesebben és fittebben éljék a hétköznapjaikat az emberek. Az alapvető zumba fitness elemek (latin zene, tánclépések, fergeteges party hangulat)  természetesen itt is megtalálhatók. Egy jó közösségbe tartozva sokkal könnyebben megy a mozgás, várunk téged is és barátaidat is szeretettel a zumba fitness gold óráinkon!

zumba tanfolyam Budapestzumba-toning, zumba tanfolyam zoumba Budapest súlyzóval Zumba ToningTM. A valódi testépítő edzés. Az eddigi unalmas ámde hatásos alakformáló gyakorlatok lüktető zenékre melyeket maguk a gyakorlatok során használt Toning súlyzók adnak a bennük zizegő anyag miatt külön ritmust.  Ez a zumba típus kiválóan egyesíti a modern zumba tánc mozdulatokat és a hatásos testformáló és erősítő gyakorlatokat a pörgős hangulatú latin zenékre. Alapvetően egy fitness buli az óra, ahol az erősítés mellett rengeteg kalóriát égetsz el és még jól is érzed magad. A zumba fitnesz oktatáson résztvevők megtanulják a különböző méretű súlyzókat használni. Az zumba tanfolyamok órái háromnegyed részt alakformálással és negyedrészt tánccal segítik elő a ritmusérzék fejlesztése mellett a szebb has, kar, fenék és combizmok kialakulását. A tánciskola a toning súlyzókat a Zumba fitness órákon biztosítja. 

zumba Oktatás budapest belváros tánciskola táncoktató tánctanár

Aqua Zumba Vízben Vizes Aerobik Oktatás Aqua ZumbaTM. Az igazi medencés party! Minden korosztálynak ajánlott. A Zumba formula és filozófia ötvözve hagyományos aqua fitness vagy vízi fitnesz gyakorlatokkal. A vízi aerobik szerű edzés megkíméli a tested, ízületeidet és  agerincet sem terheli meg. A vízben végzett gyakorlatokat sok esetben könnyebb megcsinálni, így komoly megerőltetés nélkül fejlesztheted magad az aqua zumba órákon.

zumba gyerekeknek salsa aerobic latin fitness budapestzumbatomic, zumba tánciskola gyerekeknek, mozgás tánc gyerek ZumbatomicTM. Zumba gyerekeknek. Egyéniségtől függően a legifjabb korosztálynak 4-12 éves kor között a gyerek zumba tanfolyamot ajánljuk. Az órákon vicces koreográfiákat és nem mellékesen spanyol nyelvet tanulhatnak a gyerekek, mivel a mozdulatok szöveghez igazodnak. Fejleszti a gyerekek fizikai és szellemi képességeit egyszerre, hozzásegít a koncentrációs képességek fejlesztéséhez ráadásul, úgy, hogy közben szórakoznak és jó társaságban vannak!

zumba sentao alakformálás székkel latin zumba fittness ZZumba Alakformálás Budapest Tánctanfolyamumba SentaoTMSzék alapú koreográfiák sorozata, mely egy új módszere az  erősítésnek. Javítja az egyensúlyérzéket, növeli az állóképességet és stabilizálja a felsőtestet kardio gyakorlatok sorozatával. Mindamellett, hogy erősít, még szórakoztat is. Ezek a székekkel történő erősítőgyakorlatok megreformálják az erősítésről eddig alkotott képet. A zumba sentao alapvetően a saját testsúly használatával fejleszti a felsőtesetdet.  Ezentúl ne csak ülésre használd a széket!

Zumba fittness tanfolyam gyakori kérdések

Hogyan épül fel egy Zumba aerobik óra?
A Zumba fitnesz óra nagyon hasonlít a szokásos aerobik órához. Az órák általában egy bemelegítő résszel kezdődnek, majd mikor kellően bemelegedtek az izmok és a hangulat is emelkedetté válik, indulhat a fgyakorikerdesekzumba.pngitness program. 1 óra elteltével fittebben és lelkileg feltöltődve csak arra eszmélünk, hogy már vége is az edzésnek. 

Milyen felszerelésben érdemes a Zumba fitnesz órán megjelenni?
Nem szükséges speciális ruházat, de mindenképp érdemes váltóruhát és cipőt magaddal hozni. A sok mozgásnak köszönhetően megizzadsz, ezért célszerű átöltöznöd az oktatás után. Egy sportcipő, mgyakorikerdesekzumba.pngelegítővel és pólóval tökéletesen elegendő. Fő a kényelem! 

Milyen lábbelit válasszak a Zumbához?
Mindenképp cipőben vegyél részt az órákon mert bizonyos gyakorlatok nagyon megterhelőek a talpnak. Valamilyen könnyű, de a lábat jól tartó, kényelmes sportcipő viselete ajánlott. Legideálisabb a speciális aerobic cipő, vagy jazz-sneaker. Ezek kifejezetten ilyen és ehhez hasonló gyakorikerdesekzumba.pngmozgásformákhoz lettek kialakítva.

Mit érdemes még magammal hozni az órára?
Törölköző, illetve valamilyen innivaló a folyadékveszteség pótlása érdekében. Ezen felül, ha tegyakorikerdesekzumba.pngheted a barátaidat se hagyd otthon és meséld el nekik milyen jó a hangulat a zumba óráinkon.

Szeretnék Zumba Fitness órára járni, de még soha nem táncoltam, biztos, hogy menni fog?
Igen. Az emberek azért jönnek tánciskolába, hogy megtanítsák őket táncolni. Ha már valaki tud táncolni az nem kezdő órára fog járni. Szóval ne aggódj, zumba instruktoraink segíteni fognak mindenben. Biztos lehetsz benne, hogy szinte bármikor be tudsz kapcsolódni. A Zumba Fitness nem igényel kell segyakorikerdesekzumba.pngmmilyen előképzettséget. Minden korosztálynak ajánljuk, testalkattól és tudásszinttől függetlenül.

Két bal lábam van, biztos, hogy nekem való a Zumba?
A Zumba lényege nem az, hogy minden lépést leutánozz, hanem az hogy mozogj sokat, jó gyakorikerdesekzumba.pnghangulatú emberek között.. Nyugodtan hibázhatsz, csak hallgasd és érezd a zenét. Ez számít. 

Nagyon régóta nem mozgok semmit, bírni fogom az edzést?
Képzett Zumba oktatóink komoly módszertannal dolgoznak. Mindez alkalmas arra, hogy erőnléttől függetlenül mindenki megtalálja amit keres. Biztosan lesz az órán más is akinek gyengébb még a gyakorikerdesekzumba.pngkondíciója. Gyere el, engedd el és add át  magad a zenének és mi fitté varázsoljuk a zumba tanfolyam végére tested.

Szükségem van partnerre?
Nincs. Ez egy Fitness óra, tánccal kombinálva. Mindenki egyénileg követi az oktató általgyakorikerdesekzumba.png mutatott mozdulatokat. Persze motivációdat növelheti, ha elhozod magaddal barátaidat, ismerőseidet is.

Mennyi kalória égethető el egy Zumba óra alatt?
Ez egy igen nehezen megbecsülhető adat, mivel személyenként nagyon eltérő lehet. Függ a kortól, nemtől, mozgásod intenzitásától, edzettségi szintedtől, de még a pszichikai állapotodtól is. Azt mondhatgyakorikerdesekzumba.pngjuk, hogy áltatalában, 400 és 1000 kalória között égetünk el egy-egy Zumba fittness óra alkalmával. 

Mi is pontosan a Zumba Fittness oktatás? Mi a zumba?

Zumba Fittness Oktató Tánctanár Tanfolyam Hungary BasicSokszor felteszik a kérdést, hogy pontosan mi a zumba. A Zumba kifejezés a zumbear szóból ered. A kolumbiai szlengben "gyorsan mozogni és szórakozni", más latin nyelveken buli, party jelentésű szó. Sokan helytelenül Zoumba-nak vagy Zooumba-nak nevezik.

A Zumba egy fitness és aerobic mozgásprogram, mely vérpezsdítő, forró latin ritmusokra és salsa alapra épül. Minden bizonnyal ennek köszönhető, hogy mára legnépszerűbb aerobic mozgásnak számít. Mindez számszerűsítve: jelenleg a világ 105 országában van jelen és folyamatosan terjed, napjainkban több mint 7.5 millióan Zumbáznak heti rendszerességgel világszerte.

Főként latin-amerikai táncok különböző elemeiből építkezik. Az alábbi táncok elemei fedezhetőek fel a Zumba koreográfiákban: Salsa, Rumba, Cha-cha-cha, Hip-hop, Cumbia, Reggaeton, Samba, Afrikai táncok, Merengue, Calypso, Quebradita, Conga, American mix, Vallenato, Hastánc..

Zumba Fitness Aerobic Budapesten Tánciskola Kezdő TáncA Zumba tehát igen sokrétű és mindenkinek egy kicsit más jelent! A Zumba aerobic, a Zumba fitness, a Zumba tánc, a Zumba mozgás, vidámság életöröm! A Zumba körülvesz téged mindennapjaidban is, hisz  mindenki mozog, hallgatunk zenéket, szeretünk partizni, bulizni, mosolyogni. Egy Zumba óra tulajdonképpen életünk vidám részének koktélja összesűrítve! Igyál belőle, hogy igazán feltöltődj energiával!

A Zumba eredetéről, kialakulásáról és fejlődéséről itt olvashatsz bővebben.

Miért Zumbázz? Mitől jó a Zumba fitnes?

·     Már unod az edzőtermeket és a monoton hagyományos aerobic órákat

·     Jól szeretnéd érezni magad edzés közben

·     Társaságra, jó hangulatra, új ismerősökre vágysz

·     Megszabadulsz a napi stressztől, és újult erővel vághatsz neki további céljaidnak

·     Szeretnél megismerkedni pár lépéssel szinte minden latin-amerikai táncból

·     Könnyű, szórakoztató, mégis hatékony edzésprogram

·     Egy órás edzés alatt akár 600- 1000 kalóriát is elégethetsz

·     Javul az állóképességed, miközben egy nagy adag életenergiát kapsz

·     Véget vethetsz a mozgással, tánccal kapcsolatos frusztrációidnak

·     Az elsajátított mozdulatokkal bármilyen buliban magabiztosabb és lazább lehetsz

·     Ha nem sikerült eddig egyetlen fogyókúra sem, akkor a zumba segít leadni a kilókat

·     Fogyni szeretnél, diéta, koplalás nélkül, ráadásul mindezt mosolyogva

·     A Zumba a leghatékonyabb és a legdivatosabb alakformálás napjainkban

·     Már egy kurzus elvégzésével minden buliban és strandon megfordulnak utánad

·     Életmódot akarsz váltani, egészségesebben szeretnél élni akkor a Zumba megtanít erre

·     Növekszik az önbizalmad és pozitívabban fogod látni az életet

·     Jó hangulatú csoportjainkban új barátokra tehetsz szert

·     A tánc mindenkinek és minden korosztálynak az egészséges mozgást jelenti

-     Mindamellett, hogy megerősödik a tested megszabadulsz félelmeidtől, gátlásaidtól

-     A hétköznapok forgatagában egy- egy Zumba edzés ünnep a testednek és a lelkednek is

-     Nem kell hozzám táncos előképzettség, nem számít, hogy éppen milyen az erőállapotod

-     Bármikor csatlakozhatsz

-     A Zumba kezdőknek és haladóknak is kiváló testedzés és kikapcsolódás egyben

-      Könnyű, hatékony és szórakoztató

-      A Zumba Budapesten, vidéken, sőt a világ minden pontján egyre népszerűbb

-      Ha elhozom a barátaimat ingyen járhatok Zumba tánctanfolyamra

Hogyan épül fel egy Zumba oktatás?

A Zumba Fitness órát egy megfelelő képesítést szerzett oktató tartja. Az órák több részből állnak. Ettől hatékonyak és még kevésbé unalmasak számotokra! Először egy rövid bemelegítés (kb 10 perc) indításként, majd ezután egy hosszabb Zumba Fitness program következik. Ezt ne földön fekve polifoamokon képzeld, hanem fantasztikus zenékre a fent említett táncok alaplépéseit használva ropod kifulladásig. 4-6 perces gyorsabb és lassabb számok váltogatják egymást, a mozdulatok táncos és aerobikos elemek vegyítésével megmozgatják és erősítik a test minden Gyermek Zumba Gyerekeknek Oktatás Tánc Tanfolyam Budapestpontját. Mindeközben feltöltődsz energiával, felfrissülsz testileg - lelkileg és garantáltan elfelejted a hétköznapok problémáit, megszabadulsz a feszültségtől.

Az óra legvégén pedig szervezetünket visszaállítjuk normál helyzetbe (vérnyomás, pulzus, stb..) a komplex edzéshatás elérése érdekében.

Mindez a módszer annyira bevált, hogy évek óta országról országra hódítja meg az egész világot.
Egy ilyen népszerű mozgásforma kihagyhatatlan minden nagyobb tánciskola és fitness centrum repertoárjából!

Mit hozz magaddal egy Zumba Fitness tanfolyam órájára?

Zumba fitness kezdőknekElsődleges a kényelem! A Zoumba órákon olyan ruhákban vegyél részt amikben könnyen tudsz mozogni, és olyan lábbelit hozz ami nem töri a lábad. Mivel izzadni fogsz -ez garantált- érdemes törölközőt és (fúleg melegebb időben) valamilyen innivalót, ásványvizet is magaddal hoznod. Szeretettel várunk a Táncláz Zumba óráin!

Zumba fitness tanfolyam a tánciskola budapesti helyszínein
 

Zumba eredete, zumba története, zumba fejlődése, ingyen zumba, zumba tanfolyam akico, Zumba oktatás kedvezmény, zumba oktató képzés, zumba oktatók, Táncláz Zumba oktatói, Zumba fitnesz, Zumba fitness Budapest, Zumba Budapest, Budapest Zumba, zumba oktatás, Zumba tanítás. Zumba tanár, Zumba tánctanfolyam, Zumba táncoktatás, zumba tánc, zumba Budapest tánciskola, kezdő Zumba, salsa aerobic, Zumba cardio party, Zumba táncoktatás akcio, Zumba Hungary, társastánc tanfolyam, esküvői táncoktatás, szalagavató tánctanítás, salsa tanfolyam, ZUMBA, zumbafitness, női fitness budapest

 

Ez az oldal a TÁNCLÁZ Tánciskola oldala, és nem a Zumba Fitness LLC. hivatalos magyar oldala. A Zumba Fitness LLC-nek magyar képviselete nincsen. A nemzetközi zumba oldalt itt találod: www.zumba.com 

                         TÁNCLÁZ Tánciskola +36-30 / 644-8351 tanc@tanclaz.hu I www.tanclaz.hu