Havi bérlet - 9000 Ft

Tánctanfolyamainkra a havi bérlet ára 9000 Ft. A bérlet adott naptári hónap, adott táncstílusának adott tudásszintjére érvényes, kivételt képeznek ez alól néhány csoportunk. Továbbiakért érdeklődj központi elérhetőségeinken.

Alkalmi jegy - 2900 Ft

Nem vagy biztos magadban? Gyere el és próbáld ki tanfolyamainkat alkalmi jeggyel. A táncórákra a napijegy ára csak 2900 Ft.

Táncolj akár ingyen!

Akár teljesen ingyen is táncolhatsz a TÁNCLÁZ-ban! Tánciskolánk minden 50-ik e-mailben előre jelentkezőt megajándékoz egy ingyen hónappal az általa választott tanfolyamra!

Magán táncoktatás - 8000 Ft / 60 perc

A magán táncoktatás ára 8000 Ft / 60 perc. Az árhoz teremhasználati díj társul, melynek összegéről az időpont egyzetetés és helyszín kiválasztása után tudunk pontos tájékoztatást adni.

Esküvői táncoktatás - 8000 Ft / 60 perc

Az esküvői táncoktatás ára 8000 Ft / 60 perc. Az árhoz teremhasználati díj társul, melynek összegéről az időpont egyzetetés és helyszín kiválasztása után tudunk pontos tájékoztatást adni.

Magyar Autóklub kedvezmény - 10 %

Tánciskolánk az érvényes Magyar Autóklub tagsági kártyát bemutató vendégek számára 10 % kedvezményt biztosít a havi bérletek árából.