Magán táncoktatás - Egyéni táncóra - Magán tánc

Úgy érzed szeretnéd a tánctanfolyamaink alkalmával megszerzett tudásodat egy tánctanárral magán táncóra keretén belül intenzívebben továbbfejleszteni? Szeretnéd alaposabban megismerni és megtanulni a táncoktatások alkalmával megtanult táncokat? Szívesen elmélyítenéd még jobban a tánctudásodat egy-egy táncból? Általános tánctudásra van szükséged, mert közeleg a szilveszter egy esküvő vagy bál esetleg egy céges buli, amire szeretnélminél jobban megtanulni táncolni? Tánciskolánk magán táncóráit pont ezekért találtuk ki, hidd el garantáltan nagy segítségedre lesznek! Ki ne szeretne a lehető leggyorsabban megtanulni táncolni? Gyere, hogy az est folyamán bátran felállhass mulatni!
A magán táncórák azért hatékonyabbak, mint a tánctanfolyamokon zajló táncoktatás, mert a magánóráink alkalmával a tanár kizárólag rád vagy rátok irányul, így sokkal intenzívebb és személyre szabottabb oktatást tud nyújtani. A tánc magánórákra nem kötelező partnerrel érkezned, mert ebben az esetben az oktatáson a tánctanár lesz a táncpartnered. A magán táncórák időbeosztása kényelmesen alakítható, mivel a táncórák minden esetben a tánctanárral előre egyeztetett időpontban folynak, Budapest belvárosának több helyszínén. Táncórák a hét minden napjára (hétvégére is) foglalhatóak, előzetesen tánciskolánk központi elérhetőségein. Magán táncóráinkat minden korosztály számára ajánljuk, gyerekkortól egészen a senior korosztályig, társastánc, versenytánc, rock and roll, boogie woogie és salsa táncstílusokban.

shadow

Egyéni táncoktatás, magán tánctanár, táncóra Budapest

Magán táncóra - 8000 Ft

A magán táncoktatás által gyorsabban és személyre szabottabban tudsz megtanulni táncolni az általad választott táncstílusban. Iskolánkban az egyéni tánctanítás díja 8000 Ft / 60 perc / páros. A magán táncoktatás árához alkalmankénti teremhasználati díj társul, aminek ára 2000 – 3500 Ft / pár / 60 perc.

shadow
Minőség garancia

Tánciskolánk társastánc magán tánctanárai kizárólag a saját táncstílusukban kiemelkedő eredményeket elért országos bajnoki döntős táncosok lehetnek, így a minőség nálunk biztosan garantált. Ha neked is fontos, hogy milyen minőségű táncoktatást kapsz a pénzedért, akkor válassz minket.

shadow
Egyéni órarend

A magán táncórák teljes mértékben alkalmazkodnak a Te időbeosztásodhoz. Tánctanáraink kifejezetten rugalmasak a táncórák időpontjára vonatkozóan, így a hét minden napján, sút akár hétvégén is, reggel 8-tól este 22 óráig segítenek felkészülni! Az órákat előzetesen telefono vagy e-mailben tudod lefoglalni.

shadow
Általános tánctudás

Sokan fordulnak hozzánk, hogy gyorsan szeretnének megtanulni bizonyos táncokat és nincs idejük kivárni a tánctanfolyamok végét. Ebben az esetben is a magán táncórákat ajánljuk. Ha szeretnél nagyon gyorsan, akár pár táncóra alatt általános tánctudást szerezni a különböző társastáncokból, gyere el és 2-3 alkalom alatt és mi garantáltan megtanítjuk az általános táncokat számodra. Általános tánctudásnál a leggyakoribb táncok a következők: bécsi keringő, rocky, cha-cha-cha, angol keringő, rumba, tangó.

shadow
Intezív táncoktatás

A magán táncóra jó választás lehet számodra, ha tánctudásodat a lehető legintenzívebb módon szeretnéd fejleszteni. Míg a tanfolyamok alkalmával az oktatások alatt egy táncot tanítunk meg, addig az egyéni táncórákon akár több tánc lépéseit is elsajátíthatod. A magán táncórákon jól tudod kombinálni a két fő társastánc stílust a standard táncokat és a latin amerikai táncokat, így egy alkalom alatt könnyen lehet, hogy megtanulhatod akár a rocky és a bécsi keringő táncok alapjait is vagy a tangó és a cha-cha-cha lépéseit.

shadow
Tánctechnikai alapok

Ha a csoportos táncoktatások (tánctanfolyamok) alkalmával megszerzett anyagban még nem vagy elég biztos és ezért szeretnéd a táncodat egy profi táncoktatóval is átnézetni vagy szívesen tanulnál az egyes társastáncok fontosabb technikai kivitelezésről is, úgy mint vezetés-követés, imorovizáció, stb. akkor foglalj tánc magánórát oktatóinkkal. A magánórán a tanár személyre szabottan tud foglalkozni veled és párodddal, így rögtön tapasztalni fogod mennyivel gyorsabban és alaposabban megy a fejlődés.

shadow
Esküvői táncoktatás

Szeretnél gyorsan felkészülni az esküvői nyitótánc, meglepetéstánc, gyertyafénykeringő koreográfiádra? Mivel tánciskolánkban kizárólag kiemelkedő eredményeket elért tánctanárok foglalkoznak a párosokkal, ezért az egyéni táncoktatások alkalmával tanáraink 2-5 alkalom alatt garantáltan sikeresen felkészítenek az esküvői táncokra. Válassztaok minket és tanuljátok meg esküvői táncotokat valóban profi táncosoktól!

shadow
Táncverseny felkészítés

Amennyiben a terveid között szerepel, hogy összeméred tudásodat másokkal is és táncversenyre készülsz, valamint szívesen tanulnál a táncok technikai kivitelezéséről, előadásmódról, vezetés-követésről is bővebben, akkor elsősorban a magán táncóra való neked a felkészüléshez. Az egyéni órákon olyan dolgokat is megtanulhatsz, amire idő hiányában a tanfolyamokon nincs lehetőség, de a táncversenyeken fontosak lehetnek annak érdekében hogy jó táncos lehess.

shadow
Egyéni koreográfiák

Ha szeretnél megtanulni olyan egyéni tánckoreográfiákat az egyes társastáncokból, amikkel a bulikban magabiztosan felállhatsz táncolni, akkor a legegyszerűbben a magán táncórákon tudod ezt megtenni. Míg a tanfolyamokon egy előre felépített rendszer szerint a résztvevők egységes koreográfiákat tanulnak meg, addig a magánórázások alatt lehetősége nyílik a tánctanároknak személyedre szabott elemekből összeállítani azt.

shadow
Egyéni időbeosztás

Hosszasan keresgélted az órarendben a tánctanfolyamokat, de nem találsz magadnak olyan csoportot, ami tudásszintben is és időpontban is számodra megfelelő? Próbáld ki tanáraink egyéni táncoktatását, akik alkalmazkodnak a Te időbeosztásodhoz. Az egyéni táncórákat előzetesen kell lefoglalni a tánctanárral, így azok maximálisan alkalmazkodnak az egyéni igényeidhez és időbeosztásodhoz.

shadow
Tánctanárral könnyebb

Úgy érzed könnyebben le tudod küzdeni a gátlásaidat ha egy magán tánctanár segítségét veszed igénybe ahhoz, hogy megtanuld a táncokat? Nem szívesen tanulnád meg első lépéseidet csoportos tánctanfolyamon? Félsz, hogy lassabban haladsz az elején? Akkor egyértelműen a magán táncórákat válaszd, hisz az egyéni oktatásokon a teremben kizárólag a tánctanárod és te vagy bent, így senki sem zavar a tanulásban.

shadow
Foglalás - Lemondás

Magánórákat előzetesen telefonon vagy e-mailben lehet foglalni.
Tanáraink órarendje kiemelkedő versenyzői eredményeiknek köszönhetően rendkívül hamar betelik, ezért célszerű időben lefoglalni szabad időpontjaikat. Amennyiben bármi közbejött és le kell, hogy mondd a táncórát, kérünk ezt 48 órával a kezdési időpont előtt tedd meg. Ellenkező esetben a terembérleti díjat és az óradíjat meg kell térítened iskolánknak.

shadow

Tánciskolánk magán táncoktatás helyszínei

EUROPEUM BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
1088 Budapest Blaha Lujza tér 5.
(első emelet Deichmann mellett)

A TÁNCLÁZ Tánciskola magán táncóráit foglalhatjátok a tánciskola központi termébe is, ami a belváros egyik legforgalmasabb csomópontjában a Blaha Lujza téren az Europeum Bevásárlóközpontban található. A tánciskola könnyen megközelíthető az M2 valamint M4 metrókkal, a 4, 6, 28, 28A, 37, 37A, 62 villamosokkal vagy a 5, 7, 7E, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178, 217E-as buszokkal valamint a 74-es trolival. Autóval érkezők számára jó hír, hogy a bevásárlóközpontban hatalmas parkoló garázs található, így parkolóhely könnyedén található!

ROXY STÚDIÓ
1136 Budapest Tátra utca 4.

Egyéni táncórákra esküvős párosaink által az egyik kedvelt táncterem a Jászai Mari térnél található. A kisebb mértű, légkondicionálóval és tükörrel felszerelt tánctermekben a magán táncoktatás alatt kizárólag a tánctanár és az esküvős pár tartózkodik, így garantáltan semmi sem zavarja majd a nyugod felkészüléseteket a nagy nap egyik fénypontjára az esküvői táncra. Tömegközlekedéssel egy megállóra található a Nyugati pályaudvartól (M3), így könnyen megközelíthető a 4, 6 villamosokkal, 9, 91, 191, 291-es buszokkal és a 75, 76 trolival. Parkolóhely könnyen található a környező utcákban.

Magán táncoktatás ára

Tánciskolánkban a magán táncórák Budapest területén egységesen 8000 Ft-ba kerülnek tánciskolás versenyzői szintig. Az ár 60 perces foglalkozásokra érvényes, amikor a tánctanár kizárólag a párossal vagy a táncossal foglalkozik. A tanári díjhoz teremhasználati díj társul, aminek költsége 1500-4500 Ft / alkalom. Táncoktatóink nem csak Budapesten vállalnak magán táncórákat, de szívesen tanítanak vidéken is. A nem budapesti táncórák részleteivel kapcsolatban kérjük keress fel minket a tánciskola központi elérhetőségein. FONTOS! Ha lefoglaltál egy magán táncórát, de mégsem tudsz eljönni az oktatásra kérjük legalább 48 órán belül mondd le azt. Ellenkező esetben a terembérleti díjat és a táncóra díját meg kell térítened!

shadow

Gyakori kérdések az egyéni táncoktatással kapcsolatban

Miért jobb a magán táncoktatás, mint a tánctanfolyam?

A tánctanfolyamokon alkalmanként egy tánc lépéseivel foglalkozunk, majd az óra vége ismétléssel telik. Abban az esetben viszont, ha egyéni táncórárát választod az oktató kizárólag veled tud foglalkozni így elképzelhető hogy akár két-három táncra is elegendő időtök lesz. Ha táncversenyre készülsz, nélkülözhetetlen az egyén specifikus oktatás.

Milyen táncokat tanítotok magán táncórákon?

Legtöbben általános tánctudást szeretnénke így ezért fordulnak magántanárhoz. Az általános tdásba azok a társastáncok tartoznak bele, amiket bulikban vagy bálakon lehet táncolni. A gyakori standard vagy báli társastáncok az Angol keringő, Tangó, Bécsi keringő, Foxtrott míg a latin táncok világából a Cha-cha-cha, Samba, Rumba, Jive / Rocky a legkedveltebbek. A karaibi térség legjellemzőbb tánca a Salsa és az amerikai hangulatot idéző Rock and Roll és Boogie Woogie is szerepel magán táncstílusaink között. Ezen felül természetesen esküvő tánc felkészítést is tartunk magánórákban.

Milyen korosztály mehet hozzátok egyéni táncórára?

A magán táncórák kortól teljesen függetlenek, így a gyerek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior korcsoport résztvevőit is szeretettel várjuk.

Menniy idővel előre kell lefoglalni a magán táncórákat?

Az egyéni táncórákat azért szeretik nagyon a táncosok, mivel azok időbeosztása maximálisan alkalmazkodik egyedi igényeikhez. Mivel tánctanáraink a saját táncstílusukon belül elismert tanárok órarendjük hamar betelik, ezért célszerű az egyéni táncórákat minél hamarabb lefoglalni, hogy biztosan legyen időpontjuk az általad preferált napon és órában.

Vállaltok magán táncoktatást hétvégéken is?

Természetesen. Tánctanáraink a hét minden napján beleértve a hétvégéket is vállalnak magánórákat 8 órától 22 óráig.

Lefoglaltam egy magán táncórát, de nem tudok elmenni, mit tegyek?

Ez bárkivel megesik, semmi baj. Ha közbejött valami és le kell, hogy mondd a táncórádat keress minket központi elérhetőségeinken a nap bármely szakában akár e-mailben, akár telefonon. Amennyiben 48 órán kívül mondod le, semmi probléma. Mivel tánciskolánk is bérli a termeket, ha 48 órán belül mondod le a táncórát a teremhasználati díjat kell megtérítened. Ha a táncórád napján kell, hogy töröld az előre lefoglalt időpontot, tánctanáraink díját és a teremhasználati díjat kell megtérítend.

Vállaltok egyéni táncórt kisebb csoportoknak is?

Tánctanáraink az egyéni órák mellett természetesen kiscsoportos oktatást is vállalnak. Leggyakrabban az esküvői násznép számára, leány vagy legénybúcsúra a baráti kör számára esetleg céges vagy vállalati társaság flashmob betanítására keresik oktatóinkat. Ezek díjazása minden esetben alkalmazkodik egyedi igényeitekhez, ezért keressétek fel bátran tánciskolánkat és kérjetek árajánlatot.

Szeretnék versenyezni is, de nincs párom. Tudtok segíteni?

Ha nincs táncpartnered, de szeretnél táncversnyeken eindulni akkor is tudunk segíteni! Versenytánc oktatóink segítenek magán táncórék keretén belül fejleszteni tánctudásodat és emellett segítségedre tudnak lenni táncpartner keresésben is. Ha Pro-Am versenyzeken szeretnél táncolni, akkor pedig mint a táncpartnered lesz jelen a táncversenyen és vele együtt léphetsz táncparkettre.

magán táncoktatás, egyén táncóra, táncoktatás egyénileg

Tánc videók

shadow
Error: The video (https://www.youtube.com/watch?v=UZFDtA21MOU) couldn't be embedded.
shadow