Kezdő kizomba oktatás Budapesten

KIZOMBA TANFOLYAMOK

Jelenleg nincs Kizomba tanfolyamunk, de hamarosan újra indítunk.

Helyette javasoljuk számodra a következő jelenleg futó táncóráink valamelyikét:

Hogy ne maradj le új kurzusainkról, javasoljuk hogy kövesd tánciskolánk facebook oldalát és értesülj elsőként az órákról vagy látogass vissza weboldalunkra később.

Egyéb felmerülő kérdésed esetén, keress minket központi elérhetőségeinken.

Órarend
shadow

A kizomba táncot látván az első dolog, ami eszünkbe jut, hogy mennyire közel végig egymást átölelve táncolnak a párosok egymáshoz. A kizomba túlfűtött erotikáját csak tovább fokozza, hogy tánc közben a combok az arc és a mellkas is végig össze simul. Itt minden a bizalomról és a romantikus mozdulatokról szól, így nincs szükség semmi többre. A kizomba egy teljesen új tánc, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. Számos táncstílus keveredik benne a salsa és argentin tangó lépésektől kezdve egészen a társastánc mozdulatokig. A kizomba, ahogy neve is mutatja a buliról és a kikapcsolódásról szól. A kizomba tánc már kezdő szinten is komoly szexuális tartalommal bír. Nem a technikáról szól, hanem a páros egymásra hangolódásáról együtt mozgásáról és összhangjáról. Romantikus mozdulatai által mindenki kedvence, amikor ahol a tánc alatt a férfi és nő végig összebújva együtt mozognak a túlfűtött zenékre. A szenvedélyes csípőmozgás pedig csak tovább fokozza a kizomba életérzését. Mivel alaplései kifejezetten könnyűnek mondhatóak, így mindenki számára gyorsan elsajátítható a kezdő szintű kizomba tudás. Ha valakit igazán szeretnél elcsábítani, akkor megtaláltad azt a táncot, ami neked való. 3-4 táncóra után, már olyan szintű tánctudást szerzel, amivel a hétvégi bulikban felállva bárkivel elmehetsz és megismerhetitek egymást úgy, hogy közben együtt élvezhetitek a zenére való mozgást.

Felnőtt kezdő kizomba tanfolyam, kizomba oktatás Budapest

Kizomba bérlet - 9900 Ft

Szívesen megtanulnád a divatos és szexi kizomba tánc lépéseit? Gyere és próbáld ki kezdőknek szóló kizomba oktatásainkat most! Havi bérletünk ára csak 9900 Ft!

shadow
Kizomba óra - 3500 Ft

Ha még nem ismered a kizomba táncot és szeretnéd elsőször csak kipróbálni, gyere el és táncolj az első alkalommal alkalmi jeggyel, ami csak 3500 Ft/fő.

shadow
Kizomba órarend

Tánciskolánk folyamatosan indít új kizomba tánctanfolyamot. Ha most nem találod meg a megfelelő időpontot, ne csüggedj, hamarosan indítunk újat!

shadow
Minőség garancia

Nekünk fontos a minőség. Ha neked is, akkor jó helyen jársz. Tánciskolánkban nem csak jó hangulatú órákban lesz részed de meg is tanulsz táncolni!

shadow
Folyamatos becsatlakozás

Ha lemaradtál a kizomba tanfolyam első óráiról, ne csüggedj mivel tánciskolánk folyamatos becsatlakozást biztosít a kizomba tánctanfolyamok alatt!

shadow
Jelentkezés az órákra

Nem szükséges előre bejönnöd jelentkezni a kizomba tanfolyamra. Az oktatásokra regisztrálhatsz előzetesen e-mailben és telefonon is.

shadow
Nincs kötelező párcsere

Ha párban érkeztek a kizomba tanfolyamunkra és nem szeretnétek mással táncolni nem is kell. Iskolánkban nincs kötelező párcsere, végig együtt lehettek!

shadow
Táncolj akár ingyen!

Szeretnél ingyen járni kizomba táncolni? Nálunk ez is lehetséges! Regisztrálj előre e-mailben és ha szerencsés vagy megajándékozunk egy ingyen hónappal!

shadow
Magán táncoktatás

Lemaradtál a táncórán? Szeretnél gyorsabban megtanulni táncolni? Foglalj időpontot tánctanárainknál kizomba magán táncoktatásra!

shadow

Tánciskolánk kizomba tanfolyamainak helyszínei

EUROPEUM BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
1088 Budapest Blaha Lujza tér 5.
(első emelet Deichmann mellett)

A TÁNCLÁZ Tánciskola budapesti kizomba tánctanfolyamai a belváros egyik legforgalmasabb csomópontjában a Blaha Lujza téri Europeum Bevásárlóközpontban kerülnek megrendezésre. A tánciskola könnyen megközelíthető az M2 valamint M4 metrókkal, a 4, 6, 28, 28A, 37, 37A, 62 villamosokkal vagy a 5, 7, 7E, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178, 217E-as buszokkal valamint a 74-es trolival. A tanfolyamra autóval érkezők számára jó hír, hogy a bevásárlóközpontban hatalmas parkoló garázs található, így parkolóhely könnyedén található!

Kizomba oktatás teljesen kezdőknek

A kizombát azok választják, akik szeretnének megtanulni egy olyan táncot, amiben a zenétől kezdve a mozgáson át minden a túlfűtött romantikáról és a táncos pár összetartozásáról szól. A testrészek szoros egymáshoz simulása és a remek zenék miatt már kezdő szinten is az egyik leggyorsabban élvezhető társas tánc. A kizomba több tánc keveréke, amiben az argentin tangó vezetése és a salsa valamint reggaeton figurák dominálnak. Végig hajlított lábon folyamatos testkontaktusban szabad csípőmozgásokkal táncolva mindenkit azonnal magával ragad a kizomba akár kívülről szemléljük, akár táncoljuk.
Egy próbát neked is megér, hidd el nem fogsz csalódni bennünk Te is imádni fogod! Tanfolyamainkra bármikor becsatlakozhatsz előképzettség és pár nélkül is!

Kizomba tánctanfolyam Budapesten

A kizombához nem kell sok tehetség, mindenki meg tudja tanulni kortól és nemtől függetlenül. Elszántság és bátorság, hogy tánc közben szabadon tudd engedni az érzelmeidet és összesimulva ellazíts. Ha szereted a mozgást és szívesen tanulnál valami igazán újat, ami kicsit kimozdít a hétköznapokból, próbáld ki a kizombát!

Egy kis kizomba történet

A 80-as években fejlődött ki az afrikai Angolában a kizomba. Több zenei stílust tartalmaz, megtalálható benne az autentikus angolai és afrikai zene is, akárcsak a francia antillák ősi tánca a zouk. Zenéje a Zoukhoz hasonlít legjobban, de hangsúlyosabbés szagatottabb annál. Tánca közben elfelejted gondjaidat és a pároddal összesimulva egyként táncolhatod a kizomba lépéseket.

Gyakori kérdések a kizomba táncoktatással kapcsolatban

Mi a különbség a kizomba és a zouk között?

A zouk zenében a dob állandóan ugyanazt az ütést adja (rövid-rövid-hosszú, rövid-rövid-hosszú…) és a zenei hangsúly a harmadik ütésen van. A kizomba egy kicsit más, mivel a hangsúly itt az első ütésen van, amit egy mélyebb dob ad vissza. A kizomba zenében szagatottabb a ritumus, mint a zouk zenében. Kezdő szinten azonban nagyon nehéz megkülönböztetni őket.

Mit javasoltok milyen ruhát viseljek a kizomba oktatásokon?

Kizomba tanfolyamainkon nincs semmilyen előírás ruházatra vonatkozan. Gyere abban, amiben lazának és természetesnek érzed magad. A kezdő kizomba kurzusokon minden a párosról és a közös tánc élvezetéről szól.

Menniy idő alatt tudom megtanulni a kizomba táncot kezdő szinten?

Olyan szinten, hogy a hétvégi buliban felkérhess egy lányt kizomba táncra, már pár alkalom is elegendő. Persze ez nem azt jelenti, hogy egész éjjel más és más figurákat fogsz táncolni, hanem inkább arról hogy a kizomba tánc ismerete megteremtheti a közös hangot köztetek. 4-5 alkalom alatt olyan tudásod lesz, amivel egymáshoz simulva végig tudtok táncolni pár romantikus zenét.

Táncpartner nélkül is tudok hozzátok járni kizomba tanfolyam oktatásaira?

Természetesen, kizomba tanfolyamunkra nem kell párral érkezned. Sokan vannak, akik egyeül jönnek el táncolni és a tánctanfolyamon választanak maguknak partnert.

Párral érkezek és nem szeretnénk mással táncolni a kizomba tanfolyamon.

Semmi baj! Kezdő szintű kizomba oktatásainkon nincs kötelező párcsere, így ha együtt szeretnétek végig táncolni akkor nem kell párt cserélnetek. Csak simuljatok össze és élvezzéetk együtt a kizomba romantikus világát!

kizomba, tánctanfolyam, táncoktatás

Kizomba videók

shadow
shadow
shadow