táncstílus: Társastánc
tudásszint: teljesen kezdő
típus: intenzív (8 alkalom)
időpont: kedd – 18:00 – 19:00
megjegyzés: Előjelentkezés elkezdődött!
kezdés: 2024. 05. 07.
vége: 2024. 06. 25.
korosztály: felnőtt, ifjúsági, senior
helyszín: Europeum Bevásárlóközpont
cím: 1085 Budapest, Blaha Lujza tér 5.

Megjegyzés

 • Jelentkezés telefonon vagy e-mailben
 • Folyamatos becsatlakozás
 • Táncpartner nem szükséges
 • Nincs kötelező párcsere
 • Előképzettség nem szükséges
 • Ruha és cipő megkötés nélkül
 • Bérlet (4 alkalmas): 9 900 Ft
 • Alkalmi jegy: 3 500 Ft / alkalom
shadow

táncstílus: Társastánc
tudásszint: teljesen kezdő
típus: intenzív (8 alkalom)
időpont: kedd – 18:00 – 19:00
megjegyzés: Folyamatos becsatlakozás!
kezdés: 2024. 03. 05.
vége: 2024. 04. 23.
korosztály: felnőtt, ifjúsági, senior
helyszín: Europeum Bevásárlóközpont
cím: 1085 Budapest, Blaha Lujza tér 5.

Megjegyzés

 • Jelentkezés telefonon vagy e-mailben
 • Folyamatos becsatlakozás
 • Táncpartner nem szükséges
 • Nincs kötelező párcsere
 • Előképzettség nem szükséges
 • Ruha és cipő megkötés nélkül
 • Bérlet (4 alkalmas): 9 900 Ft
 • Alkalmi jegy: 3 500 Ft / alkalom
shadow

táncstílus: Társastánc
tudásszint: hobby / középhaladó
típus: hobby / középhaladó
időpont: kedd – 19:00 – 20:00
megjegyzés: alap tánctudás javasolt
kezdés: Folyamatos becsatlakozás
vége: Folyamatos becsatlakozás
korosztály: felnőtt, ifjúsági, senior
helyszín: Europeum Bevásárlóközpont
cím: 1085 Budapest, Blaha Lujza tér 5.

Megjegyzés

 • Jelentkezés telefonon vagy e-mailben
 • Folyamatos becsatlakozás
 • Táncpartner nem szükséges
 • Nincs kötelező párcsere
 • Előképzettség szükséges
 • Ruha és cipő megkötés nélkül
 • Bérlet (4 alkalmas): 9 900 Ft
 • Alkalmi jegy: 3 500 Ft / alkalom
shadow

Társastánc tanfolyamainkra semmilyen előképzettség nem szükséges, felvételit nem tartunk. A társastánc oktatásokra folyamatos becsatlakozási lehetőséget biztosítunk! Tanulj meg táncolni budapesti tanfolyamainkon, ahol fiatal és segítőkész tánctanáraink kiváló hangulatú oktatásain gyorsan és magabiztosan sajátíthatod el a legfontosabb társastáncok alaplépéseit. Társastánc tanfolyamainkon garantáltan a legmagasabb szintű oktatásban részesülsz, mivel tánciskolánkban kizárólag az ország legerdeményesebb párosai, magyar bajnoki döntősök tanítanak! A kezdő szintű társastánc tanfolyam alatt egyszerűen és érthetően tanítjuk meg számodra a legfontosabb táncok alaplépéseit, melyek amellett hogy napjainkra az alap műveltség részét képezik, remekül használhatók bálokon, bulikban, esküvőkön és egyéb táncos rendezvényeken is.
A tánc iskola Budapest több pontján, különböző korosztály (felnőtt, gyerek, senior) és tudásszint (teljesen kezdő, kezdő, középhaladó, haladó, versenytánc előkészítő) számára indít tánctanfolyamokat, ahol a tánclépések megtanulása mellett új barátokat is szerezhetsz, akikkel együtt számos remek közös programban és buliban is részt vehetsz. Ha ennél is intenzívebben szeretnél fejlődni, próbáld ki oktatóink magán táncóráit.

Felnőtt kezdő társastánc tanfolyam, társastánc oktatás Budapest

Társastánc bérlet - 9900 Ft

Társastánc tanfolyamok olcsón? Igen! Most éri meg igazán elkezdeni tánctanfolyamainkat mivel iskolánk havi bérletének ára csak 9900 Ft-ba kerül.

shadow
Társastánc jegy - 3500 Ft

Nem vagy biztos magadban? Gyere el és próbáld ki kezdő társastánc tanfolyamainkat alkalmi jeggyel. Tanfolyamunkra a napijegy csak 3500 Ft.

shadow
Társastánc órarend

A felnőtt társastánc tanfolyam kezdő, társastánc haladó és versenytánc előkészítő szintű tánctanfolyamainak órarendje itt található.

shadow
Minőség garancia

A legjobb társastánc iskolát keresed? Tanfolyamainkon csak bajnoki táncosok tanítanak, így a minőségi oktatás a mi tanfolyamainkon biztosan garantált.

shadow
Folyamatos becsatlakozás

Lemaradtál az első társastánc óráról? Semmi gond, gyere el bátran mivel táncoktatóink folyamatos becsatlakozási lehetőséget biztosítanak az órákra.

shadow
Jelentkezés az órákra

Az oktatásokra a terem befogadó képessége miatt előzetes jelentkezés szükséges melyet megtehetsz e-mailben vagy akár telefonon is.

shadow
Nincs kötelező párcsere

Pároddal együtt jöttök a táncórákra? Szeretnétek végig együtt táncolni? Ne aggódjatok, iskolánk társastánc tanfolyamain nincs kötelező párcsere!

shadow
Táncolj akár ingyen!

Akár teljesen ingyen is táncolhatok a TÁNCLÁZ-ban? Igen! Tánciskolánk minden 50-ik e-mailben előre jelentkezőt megajándékoz egy ingyen hónappal!

shadow
Magán táncoktatás

Szeretnél gyorsabban megtanulni táncolni? Lemaradtál a tanfolyamon vagy később csatlakoztál ezért segítség kell? A megoldás az egyéni táncoktatás!

shadow

Tánciskolánk társastánc tanfolyamainak helyszínei

EUROPEUM BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
1088 Budapest Blaha Lujza tér 5.
(első emelet Deichmann mellett)

A TÁNCLÁZ Tánciskola budapesti társastánc tánctanfolyamai a belváros egyik legforgalmasabb csomópontjában a Blaha Lujza téri Europeum Bevásárlóközpontban kerülnek megrendezésre. A tánciskola könnyen megközelíthető az M2 valamint M4 metrókkal, a 4, 6, 28, 28A, 37, 37A, 62 villamosokkal vagy a 5, 7, 7E, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178, 217E-as buszokkal valamint a 74-es trolival. A tanfolyamra autóval érkezők számára jó hír, hogy a bevásárlóközpontban hatalmas parkoló garázs található, így parkolóhely könnyedén található!

Társastánc oktatás tipp kezdőknek

Életed első táncórája? Nem kell idegeskedned, biztos lehetsz benne, hogy neked is menni fog. Ahhoz, hogy megtanulj táncolni nem kell más, mint egy igazán jó tánctanár és egy kis elszántság. Hidd el a mi tanáraninkkal könnyebben megy a tánctanulás. Menni fog neked is!
Ne feledd! Budapesti tánciskolánk kezdő társastánc tanfolyamaira, előzetes jelentkezés nem szükséges így hozzánk bármikor becsatlakozhatsz!
Nincs táncpartnered? Ez nem akadály! Nagyon sokan érkeznek a táncoktatásokra egyedül és a tanfolyamon találják meg partnerüket. Ha viszont a pároddal érkezel, nálunk végig együtt táncolhattuk, mivel nincs tanfolyamainkon kötelező párcsere!

Kezdő tánctanfolyam korosztályok

Tánciskolánk tánctanfolyamai Budapesten, minden korosztálynak szólnak, kezdő szinttől egészen a versenyzői szintig. Oktatásainkon a gyermek és ifjúsági korcsoportoktól kezdve a felnőtteken át egészen a senior korcsoportig várjuk a táncolni vágyókat.

Társastáncok a tánctanfolyamokon

Röviden a társastáncokról. A társastánc, mint stílus több táncot foglal magába. Az elegánsabb báli táncokat standard táncoknak hívják, melyek az angol keringő, tangó, bécsi keringő, slowfox vagy foxtrott és a quickstep. A latin táncok pont az előzőek ellentéte. A forró hangulatot tükröző latin-amerikai táncok a cha-cha-cha, szamba, rumba, paso doble és a jive / rocky.

Gyakori kérdések a társastánc táncoktatással kapcsolatban

Milyen táncokat tanulunk meg egy társastánc tanfolyam alatt?

Röviden a társastáncokat. A társastánc, mint stílus több táncot foglal magába. Az elegánsabb báli táncokat standard táncoknak hívják, melyek az angol keringő, tangó, bécsi keringő, slowfox vagy foxtrott és a quickstep. A latin amerikai táncok pont az előzőek ellentéte. A forró hangulatot tükröző latin-amerikai táncok a cha-cha-cha, szamba, rumba, paso doble és a jive / rocky. A kezdő társastánc tanfolyamokon egy karibi táncot a salsát oktatjuk. Ha többet szeretnél tudni a társastáncok világáról kattints ide.

Milyen ruhában érkezzek a táncoktatásokra?

ánciskolánk tanfolyamaira nincs kötelezően előírt viselet. Olyan ruhába gyere, amit hétköznapokon is használsz és amiben jól érzed magad. A legtöbb fiú egy ingben vagy pólóban szokott jönni farmerral a lányok vagy nadrágban vagy szoknyában. Nem ez számít. Nálunk tényleg a tánctanulásról szól minden, nem számít milyen ruhában érkezel.

Mire elég egy kezdő társastánc tanfolyam?

A kezdő tanfolyamok célja, hogy a 2-3 hónapos kurzusok alatt, olyan magabiztos tánctudást szerezz amivel nyugodtan beállhatsz a legtöbb buliban táncolni. A kezdő csoportban csak a legfontosabb alaplépéseket tanítjuk meg és a középhaladó vagy ahaldó társastánc tanfolyamon kicsivel bonyolultabb, látványosabb elemeket is elsajátíthatsz.

Nincs táncpartnerem, egyedül is tudok járni társastánc tanfolyamra?

A társastánc oktatásokra nem kötelező párral érkezned. Mivel többen vannak akik egyedül jönnek, így szinte biztos hogy te is találsz magadnak partnert, akivel táncolhatsz. Vannak akik a tanfolyam elején megbeszélik, hogy együtt fognak táncolni végig és vannak, akik minden alkalommal másik párt választanak maguknak az egyedül érkezők közül.

A párommal együtt érkezek a tánctanfolyamra és nem szeretnénk mással táncolni. Baj ez?

Tánciskolánk egyik tánctanfolyamánk sincs kötelező párcsere. A párcserélés azok miatt van, akik egyedül érkeznek, mert ismerkedni szeretnének vagy csak egyszerűen nincs olyan ismerősük, barátjuk aki eljött volna velük. Ha a tánctanár párcserét kér valamelyik órán az csak egy lehetőség, de nem kötelező senki számára sem.

Mennyi idő alatt tudok megtanulni kezdő szinten táncolni egy társastánc tanfolyamon?

Egy tánckoreográfiát 1-2 alkalom alatt sajátíthatsz el. Kezdő szinten a tanított koreográfiák az adott tánc alaplépéseit (6-10 különböző figura) jelentik. A tánctanfolyam alatt megszerzett tudással már magabiztosan léphetsz parkettre bármilyen összejövetelen. Tanfolyamaink végére összesen 12 tánc alapvetető lépéseit tanítjuk meg a csoport tagjainak.
Az 5 Latin-amerikai tánc (Cha-cha-cha, Samba, Rumba, Paso Doble, Jive, Rocky), és
5 Standard tánc (Angol keringő, Tango, Bécsi keringő, Foxtrott, Slowfox, Quickstep) mellett
3 Divattáncot (Salsa, Rock&Roll, Boogie Woogie) tanítunk meg.

kezdő tánc társastánc tanfolyam Budapest

Hogy milyen társastánc tanfolyamokat kínálunk tánciskolánkban?

Társastánc videók

shadow
shadow
shadow
Latin társastáncok

A latin amerikai társastáncokat nagyon sokan kedvelik, magával ragadó ritmusaik és kötetlen, laza hangulatuk miatt.
A társastáncok első tánca a sokak számára ismerten csengő Cha-cha-cha. A nagy klasszikus Dirty Dancing című filmből is jól ismert cha-cha-cha a férfi és nő játékos flörtöléséről szól, ahol a nő táncával csábítja el a férfit. Könnyen elsajátítható és gyorsan élvezhető társastánc, amit már egy alkalom alatt is garantáltan bárki megtanulhat. A társastánc tanfolyam latin tánc része közül nem hiányozhat a Szamba tánc sem. A brazíliai karneváli hangulat zenéit varázsolja a tánctanfolyamokra, jellemzően változatos ritmusok és ritmusváltások teszik oly népszerűvé ezt a társastáncot.
A leglassabb és legromantikusabb latin amerikai társastánc elnevezése is bizonyára sokak számára ismerősen cseng. A Rumba szerelmi vonzódást fejez ki a nő és a férfi táncosok között. Alaplépései nagyon hasonlítanak a cha-cha-cha tánchoz, ezért rendkívül gyorsan elsajátíthatóak. Sokak kedvence a társastánc oktatások alkalmával. A Paso Doble a negyedik latin társastánc, ami egy képzeletbeli bikaviadal hangulatát hozza el a társastánc oktatásokra. A táncban a képzeletbeli matadort a férfi testesíti meg, míg a nő felbőszült bikát, a légies kendőt vagy a tüzes spanyol nőt karakterizálja. Az utolsó és egyben talán legkedveltebb a latin társastáncok között a Jive / Rocky. Nem múlhat el táncos buli nélküle, fergeteges zenéje mindenkit táncra és mozgásra késztet. Nagyon hasonlít a Rock and Roll és Boogie Woogie-hoz. Ugyan meglehetősen gyors a Jive ritmusa, ennek ellenére a kezdő társastánc tanfolyamok alkalmával sem okoz problémát az alaplépéseit elsajátítani.

Standard társastáncok

A társastáncok másik csoportját az elegáns báli táncok alkotják, ezeket nevezzük standard táncoknak.
Az első közülük a lassabb, könnyen elsajátítható Angol keringő. Lendületes pörgések és forgások jellemzik. A második tánc a Tangó. A társastánc tánctanfolyamok alkalmával ezt a táncot nagyon sokan megkedvelik. Zenéje összetéveszthetetlen, rendkívül karakteres. Számos filmben is előfordul ez a társastánc, hisz a férfi és a nő szenvedélyes együtt mozgását testesíti meg. Alapvetően Dél Amerikából származik, azonban mivel a párosok tánctartásban adják elő a standard versenytánc program részét képezi.
Ki ne ismerné a következő standard társastáncot. Persze ennek oka nem csupán az, hogy az elnevezésében található Bécs közel található hazánkhoz, hanem azért, mert már ez a tánc az alapműveltség részét képezi. A Bécsi keringő zenéje lendületes, körön haladó 6 lépéses sok fordulatos koreográfiája elkápráztat. Akárcsak a többi standard tánc, ez is könnyen elsajátítható a kezdő társastánc tanfolyamok alkalmával.
A Foxtrott/Slowfox tánc nem annyira ismert ugyan, mint a keringők, de ennek ellenére jó ha tudja az ember hogy is kell kivitelezni ezt az alapvetően lassú előre haladó társastáncot. Nagyon sok zenéje ismert, csak sokan nem tudják beazonosítani, hogy ez bizony egy slowfox tánczene.
Az utolsó de egyben a leglendületesebb standard társastáncunk a Quickstep. Ahogy a latinban a Jive / Rocky úgy a standardban a Quickstep a legnagyobb közönség kedvenc. Nem lehet ezen csodálkozni, hisz a pörgős, gyors és kiváló hangulatú zenék jellemzik, amikre mindenki szívesen táncra perdül.