Hip hop oktatás kezdőknek - Hip hop tánciskola

HIP HOP TANFOLYAMOK

Jelenleg nincs Hip Hop tanfolyamunk, de hamarosan újra indítunk.

Helyette javasoljuk számodra a következő jelenleg futó táncóráink valamelyikét:

Hogy ne maradj le új kurzusainkról, javasoljuk hogy kövesd tánciskolánk facebook oldalát és értesülj elsőként az órákról vagy látogass vissza weboldalunkra később.

Egyéb felmerülő kérdésed esetén, keress minket központi elérhetőségeinken.

Órarend
shadow

A rap zenészek video-klipjeiben gyakran tűnnek fel népszerű hip hop tánciskolák csapatai. Ha Te is szeretnél úgy táncolni, mint ahogy a TV-ben láttad, ne csak otthon ülj, hanem gyere el valamelyik hip hop tánctanfolyam órájára és tanulj meg profi módon mozogni és táncolni a legütősebb zenékre. A Hip hop tánc könnyen elsajátítható mindenki számára, elemei a legtöbb táncos szórakozóhelyen a legtöbb divatos zenékre használhatóak. Hidd el, eljössz hozzánk a hét folyamán a hip hop tánctanfolyamon megtanulod a látványos elemeket tartalmazó tánckoreográfiákat és egy kevés gyakorlással a hét végére hipp hopp Te lehetsz a bulik és discok legjobb táncosa. A hip hop tánc oktatás minden korosztály számára jó döntés lehet. A gyerek csoportokbansok sok vicces elemmel ismerkedhetnek meg, ifjúsági csoportunkban már a buli figurák is előtérbe kerülnek, míg a felnőtt hip hop táncoktatás alkalmával már komolyabb tánc koreográfiákat is megtanulhatnak a résztvevők. Ha abba az iskolába (általános iskola / gimnázium) jársz ahol a tánc csoportot tartjuk, további extra kedvezményt biztosítunk az oktatás árából! Részletekért érdeklődj központi elérhetőségeinken!!

Kezdő hip hop tanfolyam, hip hop oktatás, tánciskola Budapest

Hip Hop bérlet - 9900 Ft

Tánc olcsón? Iskolánkban a havi táncbérlet ára csupán 9900 Ft egy teljes hónapra! Gyere el, ennyiért neked is megéri kipróbálnod budapesti hip hop oktatásainkat!

shadow
Hip Hop óra - 3500 Ft

Próbáld ki az a hip hop tanfolyam első táncóráját alkalmi jeggyel ha még nem vagy biztos magadban. Az alkalmi jegy csak 3500 Ft-ba kerül, ennyiért neked is megéri, szóval gyere és próbáld ki!

shadow
Hip Hop órarend

Tánciskolánk hip hop táncóráinak órarendjét itt tekintheted meg. Ha jelenleg nem találsz megfelelőt, látogass vissza később, hisz 2-3 havonta indítunk új kurzust!

shadow
Minőség garancia

A legjobb hip hop tanfolyamot és tánciskolát keresed? Megtaláltad! Profi tánctanáraink garantáltan hip hop megtanítanak hip-hop táncot táncolni!

shadow
Folyamatos becsatlakozás

Lemaradtál a tánctanfolyam első órájáról? Semmi gond! Budapesti tánciskolánk hip hop oktatásaira bármikor becsatlakozhatsz, a tanárok segíteni fognak neked!

shadow
Jelentkezés az órákra

Régóta gondolkozol rajta, hogy kipróbálsz valamilyen táncot? Elegendő a neveddel egy e-mailt küldened nekünk vagy telefonon is regisztrálhatsz!

shadow

Tánciskolánk hip hop tanfolyamainak helyszínei

EUROPEUM BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
1088 Budapest Blaha Lujza tér 5.
(első emelet Deichmann mellett)

A TÁNCLÁZ Tánciskola budapesti hip hop tánctanfolyamai a belváros egyik legforgalmasabb csomópontjában a Blaha Lujza téri Europeum Bevásárlóközpontban kerülnek megrendezésre. A tánciskola könnyen megközelíthető az M2 valamint M4 metrókkal, a 4, 6, 28, 28A, 37, 37A, 62 villamosokkal vagy a 5, 7, 7E, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178, 217E-as buszokkal valamint a 74-es trolival. A tanfolyamra autóval érkezők számára jó hír, hogy a bevásárlóközpontban hatalmas parkoló garázs található, így parkolóhely könnyedén található!

Hip hop táncoktatás - Hip Hop tánciskola

Csoportjainkat korosztályok szerint bontjuk szét annak érdekében, hogy a tanfolyamainkon részvevők minél gyorsabb tempóban sajátíthassák el a tánclépéseket és azok technikai kivitelezését. A tánctanfolyamainkon megszerzett tudásodra minden osztálytársad irigykedni fog és az oktatás végén bármelyik diszkóban bátran felállhatsz, hogy te legyél az est táncos sztárja. A hip hop egy olyan tudás, ami a legtöbb divatos zenére könnyedén használható! Tanuld meg profiktól táncolni a legújabb és legdivatosabb tánclépéseket, hogy ne kelljen többé egész éjjel a bulikban az asztal mellettt egyedül ülnöd!

Ruházat a hip hop oktatásokra

A tánciskola tanfolyamaira nincs kötelező viselet, hozzánk nem kell drága ruhákban érkezned, mivel a legfontosabb szempont nálunk a kényelem. Gyere abban, amiben jól érzed magad, hisz itt minden a táncról szól. Sokat fogsz mozogni zenére, így elképzelhető hogy megizzadsz ezért ajánljuk a váltóruhát már a kezdő szintű hip hop tanfolyamokra is. A leggyakoribb választás egy gumis talpú sportcipő és a melegítő nadrág, mivel így könnyedén meg tudod csinálni a nagyobb mozgást igénylő mozdulatokat is. Jajj, majd elfelejtettük! Egy dolog jól jöhet. Hívd meg legjobb barátodat vagy barátnődet is, hisz együtt még nagyobb buliban lehet részetek!

Gyakori kérdések a hip hop táncoktatással kapcsolatban

Milyen idős korosztálynak ajánljátok a hip hop oktatásokat?

Mivel a hip hop tánc kezdő szinten a könnyen elsajátítható táncstílusok közé tartozik, bármilyen korosztály könnyen elsajátíthatja alaplépéseit. Aki szereti ezt a fajta divatos zenét és tetszik neki a tánc karaktere az biztosan imádni fogja a táncóráinkat. Azzal kapcsolatban, hogy milyen korosztálynak szóló hip hop tánctanfolyamaink futnak, keress minket központi elérhetőségeinken!

Milyen ruhát, cipőt ajánlatok, miben menjek a hip hop tanfolyamokra?

Tánciskolánk kezdő és középhaladó szintű tanfolyamaira nincs kötelező viselet. A lényeg a kényelem! Bármilyen kényelmes sportcipő, laza melegítő és egypóló megteszi, amiben jól érzed magad. Későbbiekben, általában haladó szinten majd a tanár jelezni fogja számodra, ha bármilyen egyéb kiegészítő (pl:csuklószorítók, térdvédők…) is szükséges a tánchoz.

Pár nélkül is érkezhetek a hip hop oktatásokra?

Természetesen. Mivel a hip hop stílus alapvetően nem páros tánc, így nem szükséges táncpárral érkezned az órákra. Amennyiben hozol magaddal barátot, barátnőt bérleted árából extra kedvezményt biztosítunk számodra. Ezzel kapcsolatban látogass el az Árak és Kedvezmények lapunkra.

Fiúk és lányok is érkezhetnek a hip hop tanfolyamra?

Igen. Hip hop tánctanfolyamaink mindkét nem képviselői számára nyitottak.

A kezdő hip hop tanfolyam után van lehetőség haladó hip hop oktatásra is nálatok?

Általában a kezdő hip hop csoportokat összevonva haladó szinten is tovább tanítjuk. Haladó hip hop oktatásainkkal kapcsolatban érdeklődj a központi telefonszámunkon vagy e-mailben!

Nagy baj, ha nem tudtam elmenni az egyik hip hop órára?

Semmi gond, hisz az órák elején mindig ismétléssel kezdünk, ezért azok számára akik nem tudnak részt venni egy-egy órán könnyedén pótolható az elmaradás. Tánctanáraink szakképzett oktatók, így ezekre a helyzetekre is remekül fel vannak készülve és gyorstalpaló mini oktatás keretén belül mindenkinek segítenek bepótolni az elmaradt anyagot.

Milyen korban ajánljátok a hip hop tanfolyamokat?

A hip hop tánc tanulás különösen ajánlott gyerekeknek, hiszen leköti energiájukat, a dinamikus ritmikus lépéseket nagyon élvezik, sok esetben csapatban is táncolnak, így barátokra, egy igazi jó közösségre lelhetnek. Mindemellett fizikailag erősebbek szellemileg frissebbek lesznek, ezzel is sikeresebben felkészülve az élet mindennapos kihívására.

hip hop tánctanfolyam, hip hop oktatás

Hogy milyen hip hop tanfolyamokat kínálunk tánciskolánkban?

Hip hop videók

Error: The video (https://www.youtube.com/watch?v=W8n6yji9ZOY) couldn't be embedded.
shadow
shadow
Tippek hip hop táncoktatáshoz

Életedben nem voltál még táncórán és félsz elkezdeni? Mitől? A kezdő tánctanfolyamok pont arról szólnak, hogy minden résztvevőt megtanítsunk a hip hop tánc alap lépéseire. A kezdő szintű hip hop táncoktatásokon az alapoktól kezdve mutatjuk meg, milyen lépseket csinálj és hogy használd a tested a zenére. Félnivalód nincs. Ha elakadsz valamelyik táncelemben, kérd a tánctanárod segítségét, aki ha kell többször is megmutatja számodra. Célszerű mindig időben érkezned az órára, így nem maradsz le semmiről és egységesen haladsz a csoporttal. Nem tudtál eljönni valamelyik hip hop órára és félsz, hogy lemaradtál valamiről? Nem lesz gond, gyere bátran a következőre, mivel minden alkalommal van ismétlés, sikerülni fog bepótolnod az anyagot. Próbáld ki hip hop tánciskolánk oktatásait és meglátod hamar elsajátítod a tánc fortélyait.