Zumba fitness oktatás - Zumba fitnesz tanfolyam

ZUMBA FITNESS TANFOLYAMOK

Jelenleg nincs zumba tanfolyamunk, de hamarosan újra indítunk.

Helyette javasoljuk számodra a következő jelenleg futó táncóráink valamelyikét:

Hogy ne maradj le új kurzusainkról, javasoljuk hogy kövesd tánciskolánk facebook oldalát és értesülj elsőként az órákról vagy látogass vissza weboldalunkra később.

Egyéb felmerülő kérdésed esetén, keress minket központi elérhetőségeinken.

Órarend
shadow

Zumba® oktatásaink hamarosan indulnak Budapest több helyszínén különböző időpontokban. Az órarendben megtalálod melyik időpont és helyszín a legjobb neked, egy fergeteges zumbázáshoz. Új Zumba kezdő óráinkon vérpezsdítő latin ritmusokkal, vidám hangulattal várunk! Gyere és Zumbázz a TÁNCLÁZ Tánciskola zumba oktatójával! Zumbázz korlátlanul nálunk! Bérleteddel az összes Zumba tanfolyam óráján részt vehetsz! Engedd, hogy magukkal ragadjanak a pörgős latin ritmusok, kapcsolj ki, légy felszabadult! Hozd el barátaidat is, hogy még jobb legyen a hangulat és a kedvező Zumba árak mellé extra kedvezményt kaptok! Ha egy olyan helyre vágy, ahol nem csak mozogni de egészségesen ki is tudsz kapcsolódni, akkor jó hírünk van számodra, megtaláltad! Gyere és próbáld ki még a héten zumba fitness tanfolyamainkat! Csoportjainkhoz bármikor csatlakozhatsz! Nem kell semmilyen táncos előképzettség, egyetlen alapfeltétel a jó hangulat! Az alábbiakban olvashatsz arról, hogy mi is pontosan a zumba, hogyan épül fel egy Zumbafitness edzés, és mit érdemes magaddal hozni egy Zumba tanfolyam órájára! Leírjuk miért érdemes elkezdeni, és ha már elkezdted miért nem fogod tudni abbahagyni! Szavazz bizalmat a zumbának és meglátod nem fogsz csalódni. Bulizzunk együtt a táncórákon!

Felnőtt kezdő zumba fitnes oktatás zumba fittness tanfolyam Budapest

Zumba bérlet - 9900 Ft

Budapesti zumba oktatás olcsón? Megtaláltad! Tánciskolánk zumba fitness tanfolyamaira a 4 alkalmas zumba bérlet csak 9900 Ft-ba kerül. Megéri kipróbálni!

shadow
Zumba fitness óra - 3500 Ft

Zumbázz velünk Budapest központjában a Blaha Lujza térnél! Remek hangulat, pörgős latin tánc zenék és profi zumba oktatók! Az alkalmi jegy csak 3500 Ft!

shadow
Zumba fitness órarend

Iskolánk zumba fitnesz tánctanfolyamainak órarendje. Gyere és zumbázz velünk Budapest belvárosában profi zumba fitness oktatókkal! Hidd el, imádni fogod!

shadow
Minőség garancia

A legjobb zumba tánciskolát keresed? Tudatosan szeretnél választani és minőségi táncoktatást keresel? Válassz minket és tanulj profi táncosoktól.

shadow
Folyamatos becsatlakozás

A tánciskola által oktatott zumba tanfolyamokra folyamatos becsatlakozási lehetőséget biztosítunk! Gyere el bátran és légy része egy zumba partynak!

shadow
Jelentkezés az órákra

Zumba Fitness tanfolyamainkhoz bármikor csatlakozhatsz nem kell egyebet tenned, mint neveddel jelentkezni e-mailban vagy telefonon és máris jöhetsz!

shadow

Tánciskolánk zumba tanfolyamainak helyszínei

EUROPEUM BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
1088 Budapest Blaha Lujza tér 5.
(első emelet Deichmann mellett)

A TÁNCLÁZ Tánciskola budapesti zumba tánctanfolyamai a belváros egyik legforgalmasabb csomópontjában a Blaha Lujza téri Europeum Bevásárlóközpontban kerülnek megrendezésre. A tánciskola könnyen megközelíthető az M2 valamint M4 metrókkal, a 4, 6, 28, 28A, 37, 37A, 62 villamosokkal vagy a 5, 7, 7E, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178, 217E-as buszokkal valamint a 74-es trolival. A tanfolyamra autóval érkezők számára jó hír, hogy a bevásárlóközpontban hatalmas parkoló garázs található, így parkolóhely könnyedén található!

Mi az a zumba fitness? Ez egy tánc?

A Zumba egy fitness és aerobic mozgásprogram, mely vérpezsdítő, forró latin ritmusokra és salsa alapra épül. Minden bizonnyal éppen ezért mára a világ egyik legnépszerűbb aerobic mozgásnak számít. Jelenleg a világ 105 országában van jelen és folyamatosan terjed, napjainkban több mint 7.5 millióan Zumbáznak heti rendszerességgel világszerte. A „zoumba” főként latin zenékre táncolt, főként latin-amerikai táncok (Salsa, Cha-cha-cha, Rumba, Samba…) különböző elemeiből építkező aerobik jellegű mozgásforma. A zumba oktatók azaz a zumba instruktorok az előbb felsorolt táncokból építkezve válogatják össze a csoportoknak tanított koroegráfia elemeit. A zumba fitness nem a technikai kivitelezésen alapul, inkább az egészséges mozgás a fontos, ami remekül kikapcsol és ellazít kortól és nemtől függetlenül. A Zumba tehát sokrétű és mindenkinek egy kicsit más jelent! A Zumba aerobic, a Zumba fitness, a Zumba tánc, a Zumba mozgás, vidámság életöröm! A Zumba körülvesz téged mindenapokban is, hisz mindenki mozog, hallgatunk zenéket, szeretünk partizni, bulizni, mosolyogni.

Hogyan épül fel egy kezdő zumba fitness oktatás?

A Zumba Fitness órát kizárólag egy megfelelő képesítést szerzett oktató tarthatja. Az órák több részből állnak, de ettől hatékonyak és még kevésbé unalmasak számotokra!
Először egy rövid bemelegítéssel kezdünk, ami kb. 10 perc, majd ezután közvetlenül egy hosszabb Zumba Fitness program következik. Ezt ne földön fekve polifoamokon képzeld, hanem szuper zenékre a fent említett táncok alaplépéseit használva ropod kifulladásig.
Gyorsabb és lassabb zumba számok váltják egymást az órán. Táncos mozdulatok és aerobikos elemek vegyítésével mozgatjuk át és erősítjük meg a test minden pontját. A zumba fitness közben feltöltődsz energiával, felfrissülsz testileg és lelkileg, így garantáltan elfelejted a hétköznapok problémáit, megszabadulsz a feszültségtől.
Az óra legvégén pedig szervezetünket visszaállítjuk normál helyzetbe (vérnyomás, pulzus, stb..) a komplex edzéshatás elérése érdekében. Mindez a módszer annyira bevált, hogy évek óta országról országra hódítja meg az egész világot. Egy ilyen népszerű mozgásforma kihagyhatatlan minden nagyobb tánciskola és fitness centrum repertoárjából!

Gyakori kérdések a zumba fitness táncoktatással kapcsolatban

Milyen tánc a zumba, zumba fitness?

A Zumba Fitness tanfolyam azok számára indul, akik szeretnék ötvözni a hatékony alakformálást a tánc örömeivel. A csoport tagjai izgalmas autentikus latin dallamokra, könnyen elsajátítható koreográfiákat tanulnak meg a latin táncok fitness és az aerobik világából. A tanfolyam alapját a samba, salsa, bachata, reggaeton és a merengue adja.

Mi a zumba szó jelentése?

Sokszor felteszik a kérdést, hogy pontosan mi a zumba. A Zumba kifejezés a zumbear szóból ered. A kolumbiai szlengben „gyorsan mozogni és szórakozni”, más latin nyelveken buli, party jelentésű szó. Sokan helytelenül Zoumba-nak vagy Zooumba-nak nevezik.

Hogyan épül fel egy zumba fitnesz óra? Hasonló, mint egy aerobik?

Igen a Zumba fitnesz óra nagyon hasonlít a szokásos aerobik órához. Az órák általában egy bemelegítő résszel kezdődnek, majd mikor kellően bemelegedtek az izmok és a hangulat is emelkedetté válik, indulhat a fitness program. Általában egy órásak a foglalkozások és az óra elteltével biztos lehetsz benne, hogy fittebben és lelkileg feltöltődve csak arra figyelsz fel, hogy már vége is az edzésnek.

Milyen felszerelésben, ruhában érdemes egy zumba fitnesz órán megjelenni?

Nem szükséges speciális ruházat, de mindenképp érdemes váltóruhát és cipőt magaddal hozni. A sok mozgásnak köszönhetően megizzadsz, ezért célszerű átöltöznöd az oktatás után. Egy sportcipő, melegítővel és pólóval tökéletesen elegendő. A mi iskolánkban a legfontosabb a kényelem!

Milyen cipőt, lábbelit javasoltok a zumbához?

Mindenképp cipőben vegyél részt az órákon mert bizonyos gyakorlatok nagyon megterhelőek a talpnak. Valamilyen könnyű, de a lábat jól tartó, kényelmes sportcipő viselete ajánlott. Legideálisabb a speciális aerobic cipő, vagy jazz-sneaker. Ezek kifejezetten ilyen és ehhez hasonló mozgásformákhoz lettek kialakítva.

Mit érdemes még magammal vinni az iskolátok zumba oktatásaira?

Törölköző, illetve valamilyen innivaló a folyadékveszteség pótlása érdekében. Ezen felül, ha teheted a barátaidat se hagyd otthon és meséld el nekik milyen jó a hangulat a zumba óráinkon! Együtt biztosan még nagyobb lesz a buli hangulata!

Szeretnék zumba fitness órára járni, de még soha nem is táncoltam, menni fog?

A válaszunk, egy határozott igen. Az emberek azért jönnek tánciskolába, hogy megtanítsák őket táncolni. Ha már valaki tud táncolni az nem kezdő órára fog járni. Szóval ne aggódj, zumba instruktoraink segíteni fognak mindenben. Biztos lehetsz benne, hogy szinte bármikor be tudsz kapcsolódni. A Zumba Fitness nem igényel kell semmilyen előképzettséget. Minden korosztálynak ajánljuk, testalkattól és tudásszinttől függetlenül.

Két bal lábam van, biztosan nekem való a zumba tanfolyam?

A Zumba lényege nem az, hogy minden lépést leutánozz, hanem az hogy mozogj sokat, jó hangulatú emberek között. Nyugodtan hibázhatsz, csak hallgasd és érezd a zenét. Ez számít igazán! A koreográfiák direkt úgy vannak összeállítva, hogy mindenkinek sikerüljön, majd fokozatosan építjük fel őket egyre jobb elemekkel.

Nagyon rég nem mozogtam, bírni fogom a zumba edzést?

Ez nagyon gyakori kérdés, nagyon sokan kérdezik tánciskolánktól. Képzett Zumba oktatóink komoly, nemzetközileg fejlesztett módszertannal dolgoznak. Mindez alkalmas arra, hogy erőnléttől függetlenül mindenki megtalálja amit keres. Biztosan lesz az órán más is akinek gyengébb még a kondíciója, de ez folyamatosan fejlődik. Pont ez az egyik legfontosabb célkitűzése a zumbának. Egészségesen, jókedvűen fogyni a lehető leggyorsabban. Gyere el, engedd el és add át magad a zenének és mi fitté varázsoljuk a zumba tanfolyam végére tested.

Szükségem van-e táncpartnerre a zumbához?

Erre a kérdésre a válasz nagyon egyszerű. Nincs. Ez egy Fitness óra, tánccal kombinálva. Mindenki egyénileg követi az oktató által mutatott mozdulatokat. Persze motivációdat növelheti, ha elhozod magaddal barátaidat, ismerőseidet is.

Mennyi kalória égethető el egy zumba óra alatt?

Ez egy igen nehezen megbecsülhető adat, mivel személyenként nagyon eltérő lehet. Függ a kortól, nemtől, mozgásod intenzitásától, edzettségi szintedtől, de még a pszichikai állapotodtól is. Azt mondhatjuk, hogy áltatalában, 400 és 1000 kalória között égetünk el egy-egy Zumba fittness óra alkalmával, bár ebben a kérdésben mi is csak a nemzetközi zumba cikkekre tudjuk alapozni válaszunkat.

Van átöltözési lehetőség a zumba tanfolyam helyszínein?

Igen, tanfolyamaink helyszínén külön férfi és női öltözőt biztosítunk.

Milyen egy kezdő zumba oktatás?

A kezdő zumbát azoknak ajánljuk, akik nem olyan régóta zumbáznak. A csoportokban rövidebb koreográfiákat táncolunk, több ismétléssel annak érdekében, hogy mindenki könnyen elsajátíthassa az alaplépéseket.

Mit jelent a zumbatomic? Egy a gyerek zumba?

Pontosan. A zumbatomic a Zumba fitness program speciális, gyerekekere szabott programja. A 4 – 12 éves fiúkkal és lányokkal partyzunk 45 percen át, fejlesztve a gyerekek mozgáskoordinációját, testét – lelkét, és nem utolsó sorban önbizalmát. Kiváló a ritmusérzék fejlesztésére, rengeteg mozgással jár és fejleszti mindkét agyféltekét.

Mikor lehet becsatlakozni egy zumba oktatásra?

Zumbán bármelyik órára bármikor be lehet csatlakozni, mivel nincs kötött koreográfia.

Mi a különbség a zumba, zumba fitness és a zumba tanfolyam között?

Semmi különbség, csak a megfogalmazás más. Mindegyik ugyanazt jelenti.

Mennyibe kerül a bérlet a zumba tanfolyamra?

Tánciskolánkban a havi zumba bérlet 4990 Ft / hó az alkalmi díj pedig 1800 Ft / alkalom. Létszámstop esetén a bérlettel rendelkezők előnyt élveznek!

kezdő zumba tánciskola Budapest

Hogy milyen zumba tanfolyamokat kínálunk tánciskolánkban?

Zumba fitness videók

shadow
shadow
shadow
Miért zumbázz? Mitől olyan jó a zumba fitness?
 • Már unod az edzőtermeket és a monoton hagyományos aerobic órákat
 • Jól szeretnéd érezni magad edzés közben
 • Társaságra, jó hangulatra, új ismerősökre vágysz
 • Megszabadulsz a napi stressztől és újult erővel vághatsz neki további céljaidnak
 • Szeretnél megismerkedni pár lépéssel szinte minden latin-amerikai táncból
 • Könnyű, szórakoztató, mégis hatékony edzésprogram
 • Egy órás edzés alatt akár 600-1000 kalóriát is elégethetsz
 • Javul az állóképességed, miközben egy nagy adag életenergiát kapsz
 • Véget vethetsz a mozgással, tánccal kapcsolatos frusztrációidnak
 • Az elsajátított mozdulatokkal bármilyen buliban magabiztosabb és lazább lehetsz
 • Ha nem sikerült eddig egyetlen fogyókúra sem, akkor a zumba segít leadni a kilókat
 • Fogyni szeretnél, diéta, koplalás nélkül, ráadásul mindezt mosolyogva
 • A Zumba a leghatékonyabb és a legdivatosabb alakformálás napjainkban
 • Már egy kurzus elvégzésével minden buliban és strandon megfordulnak utánad
 • Életmódot akarsz váltani, egészségesebben szeretnél élni akkor a Zumba megtanít erre
 • Növekszik az önbizalmad és pozitívabban fogod látni az életet
 • Jó hangulatú csoportjainkban új barátokra tehetsz szert
 • A tánc mindenkinek és minden korosztálynak az egészséges mozgást jelenti
 • Mindamellett, hogy megerősödik a tested megszabadulsz félelmeidtől, gátlásaidtól
 • A hétköznapok forgatagában egy- egy Zumba edzés ünnep a testednek és a lelkednek is
 • Nem kell hozzám táncos előképzettség, nem számít, hogy éppen milyen az erőállapotod
 • Bármikor csatlakozhatsz
 • A Zumba kezdőknek és haladóknak is kiváló testedzés és kikapcsolódás egyben
 • Könnyű, hatékony és szórakoztató
 • A Zumba Budapesten, vidéken, sőt a világ minden pontján egyre népszerűbb
 • Ha elhozom a barátaimat ingyen járhatok Zumba tánctanfolyamra
Mit vigyek magammal a zumba fitness órára?

Elsődleges és legfontosabb a mi táncóráinkon a kényelem! A Zoumba órákon mindig olyan ruhákban vegyél részt amikben könnyen tudsz mozogni, és olyan lábbelit hozz ami nem töri a lábad. Itt csak rólad szól a dolog nem számít ki mit mond. Mivel izzadni fogsz és ez tuti biztosan garantált, érdemes főleg melegebb időkben egy törölközőt és valamilyen innivalót, ásványvizet is magaddal hoznod. Jajj, majd elfelejtettük! Feltétlen hozd magaddal legjobb barátodat, barátnődet, hogy ne hagyd ki őt sem a jó buliból! Osztozzatok a remek hangulatban, hisz közösen sokkal könnyebben és élvezetesebben megy a mozgás is! Szeretettel várunk a TÁNCLÁZ Zumba óráin!

Tippek zumba órákhoz

Ha az órán úgy érzed, nem megy valami ne aggódj, bátran kérdezz az oktatótól, segíteni fog!
Sokan járnak zumbázni, így mindig keress olyan helyet ahol van elég hely és elférsz táncolni.
Ha elfáradtál, állj meg nyugodtan, pihenj egy picit és utána újult erővel vetheted bele magad a zumbába!
Járj folyamatosan az oktatásokra, légy állandó résztvevője a zumba óráknak. Így biztosan nem maradsz le semmiről. Heti egyszeri mozgás jó kedvre derít, heti kétszeri zumbával pedig egészségesebbnek is fogod magad érezni. Három edzéssel pedig tuti megerősödik az izomzatod is. Próbálj minden gyakorlatot maxmiálisan csinálni, így az edződ is érezni fogja hogy mire van még szükséged. Órák végén lazítsd el izmaidat és szánj egy kicsi időt a nyújtásra, így elkerülheted az izomlázat. Ha ezeket a jótanácsokat megfogadod, biztos lehetsz benne, hogy gyorsan fogsz fejlődni!