West Coast Swing tanfolyam, WCS oktatás

WEST COAST SWING (WCS) TANFOLYAMOK

Jelenleg nincs West Coast Swing (WCS) tanfolyamunk, de hamarosan újra indítunk.

Helyette javasoljuk számodra a következő jelenleg futó táncóráink valamelyikét:

Hogy ne maradj le új kurzusainkról, javasoljuk hogy kövesd tánciskolánk facebook oldalát és értesülj elsőként az órákról vagy látogass vissza weboldalunkra később.

Egyéb felmerülő kérdésed esetén, keress minket központi elérhetőségeinken.

Órarend
shadow

Ha egy olyan divattáncot szeretnél megtanulni, amit a legtöbb napjainkban is divatos zenére könnyedén le tudsz táncolni párban, akkor számodra az egyik legjobb választás a West Coast Swing kezdő tanfolyam. A west coast swing egyre népszerűbb táncstílus hazánkban is, melyben több más táncot is szabadon keverhetsz. Megtalálhatóak benne a társastánc, rock and roll és boogie woogie jegyek is, de önmagában is könnyedén elsajátítható.
Alapvető lépéseihez akárcsak a Rock and Roll és Boogie Woogie táncokban nem kell komoly tánctechnikai tudást elsajátítanod ahhoz, hogy bármelyik buliban felállhass és megmutathasd tánctudásod. A sokak által „modern társastánc”-nak is nevezett WCS jellemezően a táncosok folyamatos mozgásáról szól. Előre eltervezett tánc koreográfia nincs, így az egyenletes vezetésen keresztünk inkább az improvizálásé a főszerep. De ne ilyedj meg ez nem olyan nehéz! Ha már voltál 4-5 west coast swing órán kezdő szinten neked is sikerülni fog! Bízz bennünk, neked is tetszeni fog a TÁNCLÁZ Tánciskola Budapest swing oktatása, ahol amellett, hogy új barátokra is szert tehetsz, megtanulsz egy minden buliban használható társasági táncot. Ha elkéstél az első táncóráról, ne aggódj! West Coast Swing csoportjainkba folyamatos a becsatlakozási lehetőség. Tánctanfolyamainkra előzetes felvételit nem tartunk, így gyakorlatilag bárki szabadon jöhet táncolni korosztályra való megkötés nélkül.

West Coast Swing tánctanfolyam, west coast tanfolyam, WCS oktatás

WCS bérlet - 9900 Ft

West Coast Swing tánctanfolyamainkra bérleteink ára egységesen csak 9900 Ft! Ennyiért már ma megéri elkezdeni a WCS tanfolyamot, nincs vesztenivalód!

shadow
WCS órajegy - 3500 Ft

A west coast swing tanfolyam egy óráját akár alkalmi jeggyel is kipróbálhatod és már 3500 Ft-ért bejöhetsz és táncolhatsz és elegendő bérletet venned később!

shadow
WCS órarend

Tánciskolánk WCS tanfolyam oktatásainak órarendje folyamatosan frissül, így ha most nem találsz megfelelő időpontot, megéri visszalátogatnod később!

shadow
Minőség garancia

Ha számodra is fontos a minőség, akkor megtaláltad a megfelelő west coast swing tánciskolát! Nálunk csak profi tánctanárok tanítanak minden tanfolyamon!

shadow
Folyamatos becsatlakozás

Lemaradt az első swing táncóráról? Semmi baj, gyere el a következőre, mivel folyamatos becsatlakozást biztosítunk a teljes tanfolyam időszaka alatt!

shadow
Jelentkezés az órákra

A west coast swing tánctanfolyam óráira elegendő előzetesen jelentkezned telefonon vagy e-mailben, nem kell személyesen bejönnöd csak az oktatásra!

shadow
Nincs kötelező párcsere

Párban érkeztek a west coast swing tanfolyamra és nem szeretnétek párt cserélni? Nálunk nem is kell, nincs kötelező párcsere egyetlen tanfolyamunkon sem!

shadow
Táncolj akár ingyen!

Regisztrálj előre e-mailben a west coast swing tanfolyamra és ha szerencséd van és te vagy az 50-ik regisztráló, akkor egy hónapig ingyen táncolhatsz nálunk!

shadow
Magán táncoktatás

Lemaradtál az anyagban a táncórákon? Szeretnél gyorsabban fejlődni? Foglalj időpontot egyéni táncoktatásra tánctanárainknál és segítenek neked!

shadow

Tánciskolánk west coast swing tanfolyamainak helyszínei

EUROPEUM BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
1088 Budapest Blaha Lujza tér 5.
(első emelet Deichmann mellett)

A TÁNCLÁZ Tánciskola budapesti west coast swing tánctanfolyamai a belváros egyik legforgalmasabb csomópontjában a Blaha Lujza téri Europeum Bevásárlóközpontban kerülnek megrendezésre. A tánciskola könnyen megközelíthető az M2 valamint M4 metrókkal, a 4, 6, 28, 28A, 37, 37A, 62 villamosokkal vagy a 5, 7, 7E, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178, 217E-as buszokkal valamint a 74-es trolival. A tanfolyamra autóval érkezők számára jó hír, hogy a bevásárlóközpontban hatalmas parkoló garázs található, így parkolóhely könnyedén található!

West Coast Swing kezdőknek - Budapest

A west coast swing tánc tényleg nagyon sok zenére táncolható. Mindenre be lehet mutatni, aminek 4/4-es az üteme, így nem csak a retro slágerekre, de a mai divatzenékre is táncolható. WCS tánctanfolyamunkon a rock and roll és boogie woogie okatatásokhoz hasonlóan gyorsan használható tánctudást biztosítunk. 2 hónap alatt megtanulsz kezdő szinten táncolni. Nem hanzik rosszul ugye? Gyere és próbáld ki magad!

Tánciskola Budapest - Swing oktatás

Nem találsz tánciskolánk órarendjében olyan west coast swing tanfolyamot, ami számodra megfelelő időpontba van? Gyere el és próbáld ki a nagyon hasonló rock and roll vagy boogie woogie tánckurzusainkat! Hidd el nem bánod meg! Hasonló lépések, szuper hangulat és profi tánctanárok várnak rád ezeken a táncstílusokon is! Garantáljuk, hogy jól fogod magad érezni. De új west coast swing tanfolyamaink is biztos hamarosan indulnak!

Gyakori kérdések a west coast swing táncoktatással kapcsolatban

Mi a különbség a west coast swing és a WCS között?

Mindekettő pontosan ugyanazt jelenti. A táncstílus teljes megnevezése a West Coast Swing aminek kezdő betűit rövidítve a WCS mozaikszót kapjuk. A hétköznapi nyelven az Amerikai Egyesült Államok és azon belül Kalifornia egyik kedvelt nemzeti táncát leggyakrabban azonban inkább csak származására utalva „westcoast”-nak szokták hívni.

Van-e párcsere a swing tanfolyamokon?

A tánciskola swing oktatásaink kötlező párcsere nincs, így ha együtt érkeztek pároddal végig együtt táncolhattok. A tánctanár időközönként bemondja ugyan a párcserét, de ez azokra vonatkozik, akik pár nélkül érkeztek és ismerkedni is szeretnének a tanfolyamon. Általában a táncterem egyik felében vannak azok, akik szeretnének párt cserélni, míg a másikban azok akik nem.

Ruházatra való előírásotok van a swing tanfolyamra?

Ruhára vonatkozóan semmilyen megkötést nem támasztunk a kezdő szintű tanfolyamainkon. A kényelmes viseletet javasoljuk, mivel hozzánk azért jössz, hogy jól érzed magad. A legtöbben farmerban és lazább pólóban lesznek egy sportcipővel vagy tornacipővel. Ha tudsz, hozz magaddal egy puhább talpú lábbelit, mivel így kevébé fárad el a talpad a táncórák végére.

Ruházatra való előírásotok van a swing tanfolyamra?

Ruhára vonatkozóan semmilyen megkötést nem támasztunk a kezdő szintű tanfolyamainkon. A kényelmes viseletet javasoljuk, mivel hozzánk azért jössz, hogy jól érzed magad. A legtöbben farmerban és lazább pólóban lesznek egy sportcipővel vagy tornacipővel. Ha tudsz, hozz magaddal egy puhább talpú lábbelit, mivel így kevébé fárad el a talpad a táncórák végére.

Mennyi idő alatt tudok megtanulni WCS táncolni?

Ezt a kérdést nagyon gyakran kérdezik tánctanárainktól. Rendkívül sok dolog befolyásolja, hogy ki mennyi idő alatt tud megtanulni egy-egy táncot. Általánosságban az a tapasztalat, hogy a kezdő swing tanfolyam elvégzése után, már olyan magabiztos tánctudással rendelkeznek az iskolánkat választók, amivel bátran fel mernek állni egy szórakozóhelyen.

west coast swing tanfolyam, WCS táncoktatás

West Coast Swing videók

shadow
shadow
shadow
Tippek west coast swing táncórákra

Szeretnél egy kicsit kikapcsolódni pároddal egy olyan társaságban, ahol végig együtt szórkozhattok és mellette hasznos tudásra is szert tehettek? Pont ilyenek a swing tánc tanfolyamok! A játékos alapfigurák megtanulásásval úgy tudtok egy kicsit egymásra hangolódni, hogy közben mozgásigényetek is ki lesz elégítve. Meglátod, sok sok tánc és nevetés vár rád, ha ellátogatsz te is iskolánk swing tanfolyamaira. Hogy miért is olyan jó a swing tánc? Azért, mert ha elmész egy discóba és párban kell táncolnod, úgy fogod tudni felhasználni a legtöbb megtanult elemet, hogy közben nem néznek ki többiek. Nincs semmi extra csak figurák, amikkel a bárhol megjelenhetsz. Kezdő swing tanfolyam elvégzése után rögtön folytathatod a tánctanulást, mivel csoportjaink legtöbb esetben csak névlegesen változnak. Így lesznek egyszer csak kezdő táncosokból haladó swing táncosok.