TÁNCLÁZ Tánciskola - Budapest

Képzelj egy olyan világot, ahol megszűnnek a gondjaid, ahol nem kell félned, ha bármit rosszul csinálsz, ahol garantáltan sikerül leküzdened a gátlásaidat. Ez a világ a TÁNCLÁZ varázslatos világa.

Tánciskolánk tanfolyamain minden a jókedvről, buliról, hangulatos zenékről és a kikapcsolódásról szól. Hidd el, már az első óra végén érezni fogod, mennyivel magabiztosabban, jobb kedvűbben és kreatívabba térsz haza. A tánc amellett, hogy segít kibontakoztatni személyiségedet, kiváló lehetőséget nyújt egy jó társaságba bekapcsolódni, ahol hozzád hasonló érdeklődési körrel rendelkező emberekkel ismerkedsz meg és kötsz barátságot.

A TÁNCLÁZ csapata odaadóan segít mindenkinek független attól milyen szinten állsz. A hatalmas szakmai tudásuknak, kellemes, nyitott és türelmes személyiségüknek köszönhetően egy igazán bátorító légkörben találod magad, ahol biztos fejlődésedben lehet részed. Tánctanáraink mindenkinek személyre szabottan, odafigyelve tanítják meg az új lépéseket, hisz számukra a legfontosabb Te fejlődésed.
Tapasztald meg, mennyire fontos a Te életedben is a tánc. Óráink végén érezni fogod mekkora élmény táncolni tudni, amivel az életed napról napra kiegyensúlyozottabbá és magabiztosabbá válik.

Tánciskolánk célja, hogy tanáraink minden táncolni vágyót megtanítsanak az egyes táncok alapvető lépéseire és megszerettessék velük a tánc csodálatos világát. Táncosaink a megszerzett információik révén magabiztos tánctudásukkal rövid idő alatta a bulik és bálok táncparkettjein is remekül helyt álljanak.
Számos alkalommal tapasztaljuk, hogy a tánciskola remek hely az ismerkedésre. A TÁNCLÁZ Tánciskolában a beiratkozott fiúk és lányok minden esetben közösen tanulnak táncolni a táncórákon, éppen ezért nem szükséges oktatásainkra párral jönnöd. Mindig vannak olyanok, akik itt keresik és találják meg a hozzájuk illő partnert. Gyere el és próbáld ki, nálunk komoly esélyed van megtalálni a párod, hisz lehet hogy valaki épp tánciskolánkban vár Rád!

Tánciskolánkban számos táncműfaj táncaival ismerkedhetsz meg. A TÁNCLÁZ Tánciskola fő profilja a társastánc és a versenytánc oktatás. Társas tánc oktatásaink alkalmával a nálunk táncolók egészen a kezdő szinttől ismerkedhetnek meg a klasszikus standard táncok (angol keringő, tango, bécsi keringő, slowfox, quickstep) és a pörgős latin-amerikai táncok (cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble, jive) alapvető lépéseivel. A nálunk táncolók a kezdő társastánc tanfolyam elvégzése után középhaladó társastánc, haladó társastánc tanfolyamokon, majd ezek után versenytánc előkészítő oktatásokon tanulhatják meg alegfontosabb táncokat és tánctechnikai alapelveket, hogy akár tánciskolánk versenyzőivé is válhatassanak.

Tánciskolánkban a tánctanulás kortól független, hisz gyakorlatilag minden korosztály megtalálja a számára leginkább megfelelő tánctanfolyamot gyerek csoporttól egészen a Senior korcsoportig függetlenül attól, hogy fogyni, erősödni, ismerkedni, bulizni vagy csak egyszerűen kikapcsolódni szeretne.
Ha gyorsabban szeretnél fejlődni, akkor számodra a magánórázási lehetőséget javasoljuk. Tánciskolánk büszke arra, hogy ánctanárai egytől egyig magyar bajnoki döntősök, így tőlünk garantáltan a legmagasabb szintű és minőségű táncoktatást kapod.

A TÁNCLÁZ budapesti latin tánciskola kínálatában a Társastáncok és Versenytáncok mellett az oktatott táncok között szerepel még a Salsa, Boogie-Woogie, Rock and Roll, Hip Hop, Pilates, West Coast Swing, Hastánc, Zumba tánc tanfolyam is.

Közel az esküvőd? Szeretnéd maradandó élménnyé tenni egy meglepetés tánccal? Tánctanáraink sokéves tapasztalatuknak köszönhetően gyorsan és jó hangulatban készítenek fel életetek nagy napjára. Ezzel kapcsolatban bővebb felvilágosítást az esküvői tánc menüpontban kaphatsz, ahol részletezzük az esküvői tánc oktatás szolgáltatásunkat!

Amennyiben szalagavatós táncok betanításához keresel tánctanárt, mi ebben is szívesen segítünk! Képzett oktatóink kiváló koreográfiákkal és remek ötletekkel segítenek felkészülni osztályodnak az osztálytáncra.

Tánciskolánk minden évben megrendezi a nyári társastánc tánctáborát is, ahol a táncosok az év folyamán táncóráikon megtanult információikat még magasabb szintre emelhetik az intenzív táncos hét alatt. A tánctábor folyamán a táncoktatás mellett, vicces csapatversenyek, úszás, futás és természetesen rengeteg buli vár a résztvevőkre.

A TÁNCLÁZ Tánciskola elsődleges célkitűzése, hogy nálunk minden táncolni vágyó megtalálja amit keres, és azt kapja amit elvár.
– A legtöbb táncműfaj magas szintű oktatása tapasztalt, elismert és eredményes tánctanárokkal
– Rövid idő alatt, olcsón megtanítani a főbb tánclépéseket a táncolni vágyóknak
– Megfelelő struktúrával és tananyaggal felépített tánctanfolyamok
– A versenyszellem mellett egy barátságos összetartó közösség kialakítása

Hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli a minőséget…

Ha olyan budapesti tánciskolát keresel, ahol jó hangulat mellett a minőségi táncoktatás is fontos, tekintsd meg az általunk oktatott táncokat a bal oldali menüben és látogass el tánctanfolyamainkra.