Táncfellépés, táncbemutató profi fellépő táncosokkal

Profi táncosokra van szüksége, akik minőségi táncprodukciójukkal emelik rendezvénye színvonalát? A TÁNCLÁZ Tánciskola tanárai és táncosai táncfellépéseket, táncbemutatókat vállalnak országszerte! Amennyiben a céges vacsorájának vagy a születésnapjának esetleg lakodalmának hangulatát a szenvedély és a latin életérzés szikrájával és a standard táncok eleganciájával szeretné felizzítani akkor nálunk jó helyen jár!
Tánciskolánk versenytáncosai és tanárai elviszik Önhöz a karibi tengerpartok és csillagfényes esték forró hangulatát! Szórakoztató táncfellépésekkel, party tánctanítással és egyéb meglepetésekkel táncprodukciónk garantáltan elvarázsolja rendezvénye nézőit, igényektől függően akár 60 percben is!
Fellépő táncosaink olyan maradandó élménnyel kápráztatják el vendégeit, hogy a következő évben is vissza fogja őket hívni! Tegyen egypróbát, nem fog csalódni bennünk!
Az általunk közvetített fellépő táncosok kizárólag a legmagasabb szintű versenytáncosok lehetnek, így a minőség általunk garantált.

shadow

Táncfellépés profi táncosokkal fellépő táncosok, tánc fellépők

Minőség garancia

Sokat dolgozott a szervezéssel. Ugye Önnek is fontos a minőség? Pláne, ha azt megfizethető áron is megkaphatja! Ha azt szeretné, hogy rendezvényen a táncfellépés kiváló legyen, ne elégedjen meg akármivel, válasszonvalóban profi táncosokat! Mivel tánciskolánkban számos kiemelkedő eredményt elért táncos van, (országos és diákolimpiai bajnokok) így az általunk biztosított párokkal garantáltan elégedett lesz. Kérjen ajánlatot tőlünk és meglátja a siker nem marad el!

shadow
Nézők felkérése

Ha rendezvényén táncprodukcióval színesít a műsort, segítségére tudunk lenni a közönség táncparkettre való bevonásában is. Fellépő táncosaink igény esetén a táncbemutató végeztével felkérhetik a vendégeket, ami nagy segítség lehet a közönségtánc elkezdésében. A fellépő táncosok akár előre megadott személyeket akár véletlenszerűen kiválasztva a vendégek közül megtáncoltatnak bizonyos embereket. Ha táncos rendezvényt szeretne jó választás a nézők megtáncoltatása.

shadow
Helyszíni táncoktatás

Annnak érdekében, hogy az Ön rendezvényén még jobb hangulatot varázsoljunk, táncosaink helyszíni tánctanítást is vállalnak. Ebben az esetben egy előre kiválasztott tánc (pl: rocky, salsa, cha-cha-cha) könnydén elsajátítható alaplépéseit tanítják meg a vendégeknek. Igény esetén akár rögtönzött táncversenyt is tarthatnak a megtanult tánclépések bemutatásával, így ezen szolgáltatásunk remek színfoltja lehet egy csapatépítő napnak vagy akár egy céges vacsorának is.

shadow
Miért válasszon minket

Az általunk biztosított fellépő táncosok teljes mértékben alkalmazkodnak az egyéni elképzeléseihez. Kis méretű tánctér, egyedi zeneválasztás, élő zene, rövid vagy hosszú produkció, Budapest vagy vidék, semmi sem akadály! Tőlünk biztosan azt kapja a tácfellépésre, amit megrendelt és annál sokkal jobb minőségben mint amire számított!

shadow
Standard táncok

Táncos fellépőink repertoárjában mind az öt elegáns báli standard tánc szerepel. Ezeket a táncokat a lányok nagy fodros, tollas, stólával és csillogó Swarowski ékkövekkel díszített hosszú báli ruhákban, míg a fiúk frakkban mutatják be. Táncfellépéseinken a standard táncok: Angol keringő, Tangó, Bécsi keringő, Slowfox, Quickstep

shadow
Latin amerikai táncok

A latin-amerikai táncok vidám és felszabadult dallamokra bemutatva, remekül pörgetik fel a hangulatot. Ezeket a táncokat a fellépések alkalmával akár slágerzenékre is be tudjuk mutatni, így a nézők még nagyobb kedvet kapnak a tánchoz. A táncos fellépők latin táncai: Cha-cha-cha, Samba, Rumba, Paso Doble, Jive / Rocky

shadow

Ha Önnek is fontos a minőség, akkor minket válasszon

Eddigi táncfellépéseink alatt számos egyedi igényt teljesítettek iskolánk táncosai, kezdve az egy-két táncos táncfellépőstól egészen az egész estés táncbemutatóig.
A táncbemutató a legjobb ha egy a klasszikus standard társastáncokat tartalmazó blokkal kezdődik. A fellépő táncosok ekkor az elegáns báli táncok világába kalauzolják el a vendégeket. A standard táncok fellépés alatt angol keringő, tangó, bécsi keringp, slowfox, quickstep lehetnek. Rövid szünet és közönségtánc után következhet a latin amerikai táncokat tartalmazó rész. A latin amerikai táncos blokkban cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble és jive társastáncokat ajánlunk. Minden tánc hangulata eltérú, így más más világba kalauzolja el a nézőket.
A harmadik és egyben záró blokk már a közönség aktív bevonásáról szól.
Kezdésnek a fellépő táncosok segítenek bevonni a vendégeket a táncparkettre. Táncosaink ezek után a vendégek számára egy rövid kedvcsináltó táncoktatást tartanak, ahol egy előre kiválasztott társastánc alaplépéseit tanítják meg a résztvevőknek. A leggyakoribb választás a rocky mely remekül fokozza a hangulatot ez est további részére. További táncoktatás javaslatok a salsa, keringő, cha-cha-cha, mivel könnyen megtanulható lépései által garantáltan sikeréléményt kapnak a vendégek. Egyedi igények esetén is keressen minket bátran, táncosaink segítségére lesznek!
Ha a TÁNCLÁZ Tánciskola fellépő táncosait választja, akkor garantáltan az ország legmagasabb színvonaló fellépésében lesz része és a táncos fellépők olyan táncprodukciót biztosítanak, ami jóval túl mutat azon mint amit szeretett volna.

Milyen rendezvényre ajánljuk a táncfellépést?
 • szilveszteri rendezvények
 • divatbemutatók és álló fogadások
 • karácsonyi vagy farsangi bulik
 • lakodalmak és esküvők
 • alapítványi és jótékonysági bálak
 • gálaestek és különleges kiállítások
 • céges csapatépítő napok, vállalati rendezvények
 • városnapok, falunapok, vásárok
 • reklámfilm, TV műsor, háttértánc
 • lánybúcsúk vagy legénybúcsúk
 • születésnapok
 • sportnap, díjátadók, sportrendezvények
 • családi napok

Tánc videók

shadow
Error: The video (https://www.youtube.com/watch?v=UZFDtA21MOU) couldn't be embedded.
shadow

Gyakori kérdések a táncfellépésekkel, táncbemutatókkal kapcsolatban

Milyen szintű táncfellépésre számíthatok?

Ez a kérdés mindig nagy örömünkre szolgál. Tánciskolánk több országos bajnokkal, területi táncbajnokkal és diákolimpiai bajnok táncos párt segített már hozzá az aranyérem elnyeréséhez. Tudjuk, hogy sok tánciskola a táncfellépésekre nem mefelelő színvonalú táncprodukcióval készül, azonban számunkra fontos a minőség és az elégedett megrendelő. Válasszon bátran minket, higgye el nem fog csalódni.

Vállalnak szabadtéri fellépést is a fellépő táncosok?

Természetesen, táncosaink vállalnak szabadtéri táncfellépést is, azonban kérjük ezt előztesen jelezzék felénk, hogy felkészülhessenek a megfelelő lábbelivel. Megrendelőink számára biztosítottunk már kövön, gyeptéglán és járólapon is táncbemutatót, így ez az Ön rendezvényén sem lesz probléma.

Nem tudom pontosan, hogy milyen fellépést szeretnék!

Amennyiben úgy érzi nem biztos abban, hogy melyik társastáncok volnának a legjobbak a rendezvényen, segítünk. Keressen minket központi elérhetőségeinken és segítünk kiválasztani és összeállítani a programot. Szívesen olvasna az általunk bemutatott táncokról? Látogasson el tánciskolánk weboldalának társastáncokkal foglalkozó oldalaira.

Mit kell biztosítanm ahhoz, hogy gördülékeny legyen a táncfellépés?

Két dolog fontos egy jó táncfellépéshez. A tánctér és a zene. Ezek nélkülözhtetlen részét képezik a produkciónak. Ha a helyszínen nem áll rendelkezésre hangosítás, ezt kérjük jelezze felénk és segítünk ennek megszervezésében is. A tánctér mérete latin amerikai táncok esetében nem befolyásoló, mivel versenytáncosaink kis helyen is be tuják mutatni a választott táncokat. Standard táncok esetében a látvány érdekében előnyös a nagyobb táncparkett, azonban ha előzetesen jelzi felénk a táncosok fel tudnak készülni egy ugyanolyan látványos, de kisebb helyen is bemutatható koreográfiával.

Milyen táncokkal tudnak fellépni a táncosok?

A leggyakrabban a versenytáncok képezik fellépéseink műsorszámait. Tapasztalataink alapján ezek fokozzák legjobban a hangulatot. Mivel a társastáncok között tíz tánc szerepel, így a legváltozatosabb táncprodukció is ezzekkel a táncokkal érhető el. A standard táncokat (angol keringő, tangó, bécsi keringő, slowfox, quickstep) az elegánsabb bálakra, gálaestekre vagy fogadásokra elengedhetetlen részét képezi, míg a latin amerikai táncokat (cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble, jive) a kötetlenebb hangulatú rendezvényekre szokták választani. Ezek mellett salsa, rock and roll, boogie woogie táncokkal tudnak táncoktatóink és versenytáncosaink bemutatókat vállalni.

Milyen hosszú egy táncfellépés?

A produkció időtartama alkalmazkodik a megrendelő egyedi igényeihez. Ha úgy érzi, hogy csak néhány tánc fér el a programban ez sem akadály. Amennyiben hosszabb táncműsort szeretne egyben, úgy
Maximálisan 30 perces blokkot javaslunk, két-három blokkra bontva. Véleményünk szerint ez a felső határ a nézők számára, amit szívesen befogadnak. A külön blokkokban a standard táncok és latin táncok váltják egymást, így színesebb produkciót tudunk biztosítani. Extra szolgáltatásént helyszíni táncoktatás szolgáltatásunkkal is bővítheti a műsoridőt, melyben a vendégek is aktívan részt vesznek. Amennyiben ennél is hosszabb táncos műsort szeretne, kérjük ezt jelezze felénk, hogy táncosaink felkészülhessenek ehhez tánckoreográfiával.

Hogy néz ki a táncoktatás egy táncfellépésen?

Az általunk biztosított fellépő táncosok kiemelkedő versenyeredményeiknek köszönhetően mindannyian tanítanak is, így lehetőség van a táncbemutatók alkalmával helyszíni táncoktatásra is. A tánctanítás leggyakrabban a táncprodukciók végén, az utolsó tánc után történik. A táncosok ekkor a tánctérre invitálják a vendégeket és megtanítják számunkra egy előre kiválasztott tánc alaplépéseit. A leggyakoribb táncok közé a népszerű Hungária és Fenyő Miklós zenékre táncolható rocky a karibi hangulatot idéző salsa és a divatos pop zenékre is bemutatható cha-cha-cha tartoznak. Ezeken felül bármilyen egyéb kérést is szívesen teljesítenek táncosaink a fellépések alkalmával.

Az ország teljes területére vállalnak táncfellépést?

Táncosaink az ország teljes területén vállalnak táncfellépést a távolság nem akadály legyen az egy egypáros táncfellépés vagy akár egy teljes táncprodukció. A fellépők műsortárában a bálnyitó táncok mellett a gálaestek, háttértánc műsorok, színpadi produkciók és egyéb formációk is szerepelnek.

Számlát adnak a táncfellépésről?

Természetesen, táncfellépéseinkről minden esetben számlát biztosítunk. A tánciskolánk által biztosított számla alanyi adómentes, így ÁFA tartalom nem terheli azt.

táncfellépés, fellépő táncosok, táncos fellépők, táncbemutató