Kezdő salsa tanfolyamok Budapesten, salsa táncoktatás

Jelenleg nincs salsa tanfolyamunk, de hamarosan újra indítunk.

Helyette javasoljuk számodra a következő jelenleg futó táncóráink valamelyikét:

Hogy ne maradj le új kurzusainkról, javasoljuk hogy kövesd tánciskolánk facebook oldalát és értesülj elsőként az órákról vagy látogass vissza weboldalunkra később.

Egyéb felmerülő kérdésed esetén, keress minket központi elérhetőségeinken.

Órarend
shadow

Szívesen hallgatod a kubai zenék lüktető ritmusait és úgy érzed szeretnéd megtanulni, hogy miként táncolj rá? Szeretnél kikapcsolni a hétköznapok monotonitásából és olyan élményekre vágysz, ami után kellemesen indul a következő napod? Gyere és próbáld ki a salsa tánc lépéseit kezdő és haladó szintű salsa tánctanfolyamainkon! Tanulj meg táncolni akár egy hónap alatt salsa oktatásainkon! A salsa napjaink egyik legdivatosabb és legkönnyebben megtanulható stílusa, így tánciskolánk folyamatosan indít kezdő kubai salsa tanfolyamokat és haladó salsa tánctanfolyamokat Budapest belvárosának több pontján. Iskolánk teljesen kezdő salsa tánctanfolyamának elvégzése után hidd el bátran fel mersz majd állni a salsa zenés szórakozóhelyeken csörögni. Tánctanáraink táncórái után megszerzett salsa tudásoddal Te válhatsz a táncparkett sztárjává. A salsa oktatás nem korfüggő, tanfolyamaink órái minden korosztály számára nyitottak. Felnőttek és seniorok egyaránt látogathatják oktatásainkat. Kezdő szintű salsa tanfolyamainkra semmilyen táncos előképzettség nem szükséges! Ha nincs párod, de szívesen táncolnád a vérpezsdítő kubai salsát? Semmi baj, gyere és próbáld ki nálunk, tánctanfolyamainkon biztosan találsz hozzád illő partnert. A tánctanfolyamokra folyamatos becsatlakozási lehetőséget biztosítunk.

Salsa tanfolyam, kezdő kubai salsa, felnőtt salsa oktatás Budapesten!

Havi salsa bérlet - 9900 Ft

Tánciskolánk salsa tanfolyamaira a havi bérlet csak 9900 Ft / fő / hó! Ennyiért neked is megéri kipróbálni, hisz sose késő elkezdeni egy salsa tánctanfolyamot.

shadow
Salsa alkalmi jegy - 3500 Ft

Ha nem vagy még biztos magadban gyere el és az első táncórán válts alkalmi jegyet. Tánciskolánk salsa oktatásaira a napidíj csak 3500 Ft! Ennyiért megéri kipróbálnod!

shadow
Salsa órarend

Szeretnél gyorsan megtanulni salsázni? Tánciskolánk 2-3 havonta indít salsa táncból tanfolyamokat. A salsa táncoktatás órarendje ide kattintva tekinthető meg.

shadow
Minőség garancia

A legjobb tánciskolát keresed? Jó helyen jársz! Tanfolyamainkon csak minőségi tánctanárok tanítanak, így a profi oktatás nálunk biztosan garantált.

shadow
Folyamatos becsatlakozás

Valami közbejött és lemaradtál a salsa tanfolyam eddigi táncóráiról? Semmi baj, gyere el bátran és tánctanáraink segítenek becsatlakozni a salsa csoportba!

shadow
Jelentkezés az órákra

Salsa tanfolyamainkra a jelentkezéshez nem kell mást tenned, csak elküldeni nekünk e-mailben a nevedet vagy felívni minket telefonon! Táncolj velünk!

shadow
Nincs kötelező párcsere

Pároddal közösen érkeztek iskolánk salsa okatásaira és nem szeretnétek párt cserélni? Nálunk nem is kell, mivel tanfolyamainkon nincs kötelező párcsere!

shadow
Táncolj akár ingyen!

Szívesen salsáznál ingyen? Tánciskolánk tanfolyamain ez is lehetséges! Jelentkezz előre a salsa tanfolyamra és ha te vagy az 50-ik regisztráló kapsz egy ingyen hónapot!

shadow
Magán táncoktatás

Szeretnéd alaposabban megtanulni a salsa tánc fortélyait? Lemaradtál a salsa tanfolyamon? Foglalj egyéni órát tanárainkhoz, akik segítenek neked!

shadow

Tánciskolánk salsa tanfolyamainak helyszínei

EUROPEUM BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
1088 Budapest Blaha Lujza tér 5.
(első emelet Deichmann mellett)

A TÁNCLÁZ Tánciskola budapesti salsa tánctanfolyamai a belváros egyik legforgalmasabb csomópontjában a Blaha Lujza téri Europeum Bevásárlóközpontban kerülnek megrendezésre. A tánciskola könnyen megközelíthető az M2 valamint M4 metrókkal, a 4, 6, 28, 28A, 37, 37A, 62 villamosokkal vagy a 5, 7, 7E, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178, 217E-as buszokkal valamint a 74-es trolival. A tanfolyamra autóval érkezők számára jó hír, hogy a bevásárlóközpontban hatalmas parkoló garázs található, így parkolóhely könnyedén található!

Felnőtt kubai salsa oktatás Budapesten

Megszólal a kubai salsa zene és Te rögtön táncra perdülsz, mert nem bírsz magaddal? Ha ez igaz rád, akkor tánciskolánk salsa tanfolyama az a csoport, ami számodra a lehető legjobb választás. Szuper zenék, látványos figurák és sok tánc vár rád a tanfolyamokon! Budapesti tánciskolánk kezdő salsa tanfolyama kiváló választás azok számára, akik szívesen ismerkednének meg a népszerű kubai salsa tánclépéseivel. Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő tánciskolájaként mi is aktív részt vállalunk a salsa népszerűsítésében. A remek latinos karibi hangulatú salsa tánc akárcsak a világban Budapesten is az egyik legkedveltebb társastánc. A sok sok salsa buli, salsa tánciskola és salsa tanfolyam pedig csak tovább fokozza a kubai salsa népszerűségét. Mivel rendkívül könnyen megtanulható, már a kezdő salsa tanfolyam elvégzésével is olyan magabiztos tánctudásra tehetsz szert, amivel bátran fel mersz majd állni a legtöbb buliban.

Teljesen kezdő salsa tanfolyam

A kezdő salsa tanfolyam oktatásain a tánc alaplépései mellett a magabiztosság, helyes testtartás valamint a kellemes és egészséges mozgás a fő cél. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a megszerzett salsa tudás azonnal használható legyen és ne kelljen további órákat gyakorolnod. A salsa tanfolyamaink speciálisan felépített tanítási rendszerének köszönhetően minden salsa óránkon sokat táncolsz majd zenére, így a nap végére garantáltan érezni fogod, hogy tánctanfolyamainkon milyen könnyen el lehet sajátítani a salsa tudást.

Kubai középhaladó salsa tanfolyam

Haladó salsa tanfolyamaink a kezdő szintre épülnek, ahol az alap tánclépések mellett már a látványos figurák és a technikai kivitelezés is szerephez jut. Ha szívesen megtanulnád középhaladó salsa tánc napjainkra nélkülözhetetlen lépéseit, akkor válaszd salsa tánciskolánkat!

Gyakori kérdések a salsa táncoktatással kapcsolatban

Hoznom kell magammal táncpartnert a salsa tanfolyamra?

Ha van partnered, gyertek együtt! Így biztos, nem lesz egy perced sem pihenni. Ha nincs, az sem gond. Más is jön egyedül, így az órákon táncpartnerre lelhetsz. Az új figurákkal való ismerkedés során, és ruedázás közben is cserélődnek a párok.

Mi az a Salsa?

A salsa egy erdetileg kubából származó lendületes, vidám hangulatú ugyanakkor érzéki latin tánc. Szórakoztató „latin kikapcsolódás”.

Mit jelent a rueda a salsa táncban?

Egy Kubából származó, salsára épülő csoporttánc. A párok körben állnak. A rueda vezetője („leader” vagy „speaker”) tánc közben bemondja a következő figura nevét. Így minden pár egyszerre, szinkronban táncolja ugyanazokat a figurákat. A párok felállása – a párváltó figurák miatt – folyamatosan változik. Minden lány táncol minden fiúval, és minden fiú táncol minden lánnyal. A ruedázás külső szemlélő számára is rendkívül látványos, de részt venni benne még annál is jobb!

Tudnom kell salsázni, hogy megtanulhassak ruedázni?

A TÁNCLÁZ Tánciskola tánctanfolyamain a ruedázás fontos része a salsa óráknak. Már a legelső órákon megismerkedhetsz a ruedázás vidámságával.

Milyen ruhát célszerű viselnem a salsa órákon?

A tánciskolánk által szervezett tanfolyamokra kötelezően előírt ruházat nincs. Kényelmi szempontól javasoljuk, hogy egy olyan lapos talpú, gumis váltócipőt hozz magaddal, ami nem csúszik a parketten. Hogy jól érezd magad, olyan ruhában gyere, amiben szabadon tudsz mozogni.

Ha lekéstem a beiratkozást, csatlakozhatok még a salsa tanfolyamhoz?

Igen. Ha még soha nem tanultál táncolni, bekapcsolódhatsz a kezdést követő 4. hétig. Ekkor még nem vagy nagyon lemaradva, szorgalommal pótolni tudod a hiányosságokat. Ha már tanultál salsázni, gyere el egy számodra megfelelő szintűnek tűnő órára, és nézd meg, hogy be tudsz-e kapcsolódni.
A gyorsabb felzárkózás érdekében magánórák keretén belül segítünk a jelentkezőknek.

Mennyi idő alatt lehet megtanulni salsázni?

Ez mindenkinél más és sok mindentől függ. Például: az adottságoktól, képességektől (ritmusérzék, mozgáskoordináció, stb.) és attól, hogy táncoltál-e már korábban. A gyors tanulás és fejlődés kulcsa elsősorban a gyakorlásra szánt idő, és az, hogy érezd jól magad az órákon. Lehetséges, hogy egy-két alkalom után már szépen le tudod lépni az alaplépéseket, de általában 2-3 hónap szükséges ahhoz, hogy az ember a zene ütemében tudjon salsázni egy szórakozóhelyen. Ahhoz pedig, hogy a mozgás természetessé, tisztává váljon, ennél jóval több idő kell. A kérdésre konkrét válasz azért sincs, mert ez attól függ, mi a célod a tanulással, milyen szintre szeretnél eljutni. Vannak, akik „csak” kikapcsolódásra vágynak, kiszállnának egy kis időre a mókuskerékből, vidáman, mozgással töltenék szabadidejüket. Mások versenyezni vagy fellépni akarnak. Időbeli korlát nincs. Sokan hosszú évek óta táncolnak, mozgásuk mégis mind a mai napig fejlődik.

Felnőtt kezdő salsa táncoktatás és tanfolyam

Salsa tánc videók

shadow
shadow
shadow
Salsa tánc Budapesten - Nem csak kezdőknek

A salsa a világ egyik legnépszerűbb tánca, ami könnyen elsajátítható lépéseinek köszönheti népszerűségét. Akár egy tanfolyam alatt is magabiztos tánctudást szerezhetsz! Tánciskolánkban a salsázni vágyók tanfolyamainkon több szinten (kezdő és haladó) tanulhatják meg a salsa tánc alapvető lépéseit. Tanáraink szenvedélye a táncoktatás. Iskolánk salsa oktatói minden tanítvánnyal különös odafigyeléssel foglalkoznak a salsa tanfolyamok tánc óráin kortól és tudásszinttől függetlenül. Mindig türelemmel és figyelemmel tanítják meg a salsa alaplépésekeit, mivel hiszünk abban, hogy mindenki számára biztosítani kell a legjobb minőségű táncoktatást. Tánctanárai mindent megtesznek annak érdekében, hogy információkban gazdag és jókedvű salsa órákban legyen részed ha minket választasz.

Salsa tánc lépések nevei

A salsa táncban számos tánc lépés van, melyeknek a nevét is fontos ismernünk. A salsa tanítás közben vagy egy salsa buliban táncolnak rueda de casino-t. A rueda alkalmával a tanár vagy a buliban a speaker ezeket mondja be és a táncosok így tudják, hogy melyik lesz a következő lépés.
Az alábbiakban tekinthetitek meg néhány tánciskolánk salsa tanfolyamain is oktatott salsa figura neveit. A kubai salsa lépések technikailag különböznek a többi salsa típusban is alkalmazott lépéstől. A legtöbb salsa iskola budapesten ezeket a lépéseket oktatja a tanfolyamokon, így nem lesz probléma egy másik budapesti tánciskola tanítványával táncolnod egy salsa buli alkalmával sem. Ezeket a salsa alap tánclépéseket elsősorban kezdőknek ajánljuk, bár vannak benne olyan figurák, melyek összekapcsolva bármelyik szinten megállják a helyüket.

Miért jó a salsa tanfolyam, miért jó megtanulni salsázni?
 • elsősorban, mert megtanulhatsz salsát táncolni
 • a tanfolyam után bátran felállsz a bulikban táncolni
 • a salsa tánctanfolyam fejleszti zenei ritmusérzékedet
 • a táncóra hangulata lelkileg és fizikailag is feltölt a hétre
 • táncolva sokkal könnyebb kikapcsolni és lazítani
 • salsa közben elfelejtheted a stresszes mindennapokat
 • jó hangulatú salsa iránt érdeklődő társaságba kerülhetsz
 • új emerekkel ismerkedhetsz meg
 • akár még életed párját is megtalálhatod
 • a salsa folyamatosa mozgás, így karbantartja a tested
 • akár néhány fölösleges kilótól is megszabadulhatsz
 • ár/érték/minőség arányban messze a legjobbak vagyunk