Gyerektánc - Gyermek társastánc tanfolyam

GYEREKTÁNC TANFOLYAMOK

Jelenleg nincs gyerektánc tanfolyamunk, de hamarosan újra indítunk.

Helyette javasoljuk számodra a következő jelenleg futó táncóráink valamelyikét:

Hogy ne maradj le új kurzusainkról, javasoljuk hogy kövesd tánciskolánk facebook oldalát és értesülj elsőként az órákról vagy látogass vissza weboldalunkra később.

Egyéb felmerülő kérdésed esetén, keress minket központi elérhetőségeinken.

Órarend
shadow

Gyerek tánctanfolyamainkon, sokéves tapasztalatunk alapján kialakított módszerünkkel igyekszünk megismertetni a tánc és a mozgás élményét, a mozgás szeretetét minden táncolni vágyóval. Kedves, jól képzett a gyerekeket igazán szerető táncpedagógusokkal várunk mindenkit budapesti tánciskolánkban. A tánclépések megtanulása közben, a különböző korosztályoknak megfelelően játékosan és észrevétlenül fejlesztjük a gyerekek mozgáskultúráját, ritmusérzékét, önbizalmát testét és lelkét. A gyermekek számára rendkívül fontos egy példakép követése, melyet tánctanáraink személyében kiemelkedő versenyeredményeik és magabiztos személyiségüknek köszönhetően minden táncolni vágyó fiatal megtalál. A latin-amerikai táncok (Cha-cha-cha, Samba, Rumba, Paso Doble, Jive) és standard táncok (Angol keringő, Tango, Bécsi keringő, Slowfox, Quickstep) oktatása mellett (rocky, country, salsa, disco, rock and roll) megtanítjuk nekik az alapvető hip hop és disco tánc lépéseket is. Ezen felül félévente felkészülünk egy-egy táncbemutató fellépésre, amit a szülőknek látványos műsor keretében adnak elő a gyerekek. Így nem csak a zene és a tánc élménye, hanem a fellépés valamint tánciskolás táncversenyek izgalma és természetesen a szép táncruhák is motiválják a gyerekeket a szülők pedig figyelemmel kísérhetik gyermekeik fejlődését. Kezdő gyermek társastánc tanfolyamaink elvégzése után azok számára, akik motivációt éreznek magukban osztályos táncversenyzési lehetőséget biztosítunk.

Kezdő táncoktatás gyerekenek, társastánc tanfolyam gyermekeknek

Gyerektánc bérlet - 9900 Ft

A tánciskolánk által oktatott gyermek tánctanfolyamokra a havi bérletének ára korosztálytól függetlenül csak 9900 Ft-ba kerül! Gyere el és próbáld ki!

shadow
Gyerektánc óra - 3500 Ft

Nem biztos benne, hogy gyermeke szereti a táncot vagy hogy melyik táncstílust szereti? Próbálja ki nálunk az első táncórát alkalmi jeggyel 3500 Ft-ért.

shadow
Gyerektánc órarend

Gyerek tánctanfolyamaink 2-3 havonta indulnak különböző táncstílusokban. Aktuális gyermek tánc tanfolyamaink részletes órarendje itt tekinthető meg.

shadow
Minőség garancia

Önnek is fontos, hogy kinél tanulja meg gyereke az első tánclépéseket? Nekünk is. Éppen ezért nálunk csak kiemelkedő eredményeket elért tanárok tanítanak.

shadow
Folyamatos becsatlakozás

Lemaradt az első táncóráról? Semmi baj, hisz iskolánk a gyermek társastánc oktatására folyamatos becsatlakozási lehetőséget biztosít! Jöjjön el és próbálja ki!

shadow
Jelentkezés az órákra

A gyerek tánctanfolyamaink óráira nem szükséges előre jelentkezni, bármikor szabad becsatlakozást biztosítunk, akár már ma! Ne várakozz mi itt vagyunk!

shadow
Nincs kötelező párcsere

Párral együtt jöttök a táncórákra? Szeretnétek végig együtt táncolni és nem szeretnétek párt cserélni? Gyerektánc tanfolyamainkon nincs kötelező párcsere!

shadow
Táncolj akár ingyen!

Akár teljesen ingyen is táncolhatok a TÁNCLÁZ-ban? Igen! Tánciskolánk minden 50-ik e-mailben előre jelentkezőt megajándékoz egy ingyen hónappal!

shadow
Magán táncoktatás

Gyorsabban megtanulni a táncolni? Későbbi becsatlakozás, gyereke lemaradt a tanfolyamon, szeretne mihamarabb versenyezni? A magán táncóra a megoldás!

shadow

Tánciskolánk gyerektánc tanfolyamainak helyszínei

EUROPEUM BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
1088 Budapest Blaha Lujza tér 5.
(első emelet Deichmann mellett)

A TÁNCLÁZ Tánciskola budapesti gyermek tánctanfolyamai a belváros egyik legforgalmasabb csomópontjában a Blaha Lujza téri Europeum Bevásárlóközpontban kerülnek megrendezésre. A tánciskola könnyen megközelíthető az M2 valamint M4 metrókkal, a 4, 6, 28, 28A, 37, 37A, 62 villamosokkal vagy a 5, 7, 7E, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178, 217E-as buszokkal valamint a 74-es trolival. A tanfolyamra autóval érkezők számára jó hír, hogy a bevásárlóközpontban hatalmas parkoló garázs található, így parkolóhely könnyedén található!

A tánciskola gyerek táncoktatás célja - Tánc, illemtan, egészség

A gyerek táncoktatás célja, hogy a nálunk tanuló gyerekeket megismertetjük a tánc világával az egyes táncok zeneiségével és ritmikai sokszínűségével. A gyerekek játékosan és kellemes szórakozás közben tanulják meg, hogyan kell csapatban együttműködni valamint játékos körülmények közt, szórakozva, ismerik meg a táncokat. Amellett, hogy könnyebben és hasznosan pihenik ki az iskolai élet fáradalmait a tánccal új és értékes barátságokat köthetnek hasonló érdeklődési körű gyerekekkel. A tánc jó választás, mivel a gyerekek jó légkörben bontakoztathatják ki képességeiket és tehetségüket egy igazán látványos sportba kamatoztatják. A gyerek táncoktatás iskolánkban nem kizárólag a tánctanulásról szól. A tanfolyamok alatt igyekszünk megtanítani a fiataloknak az általános és legfontosabb illem szabályokat is. Azokat a nálunk táncot tanuló tehetséges és szorgalmas gyerekek, akik úgy érzik szívesen tovább is lépnének a tánccal kapcsolatban és mint sportot is szívesen művelnék – örömmel várjuk a tánciskola versenytáncosai között és készítjük fel őket a táncversenyekre. A versenytánccal kapcsolatban kérjük tekintsd meg a versenytánc oktatással foglalkozó oldalunkat.

Gyakori kérdések a gyerektánc táncoktatással kapcsolatban

Hány éves kortól ajánlják a gyerekeknek a tánctanfolyamokat?

Tánciskolánk különböző korosztályok számára indít gyermek társastánc tanfolyamokat. Tánctanáraink véleménye, hogy 6 éves kor körül már a fiatalok megszeretik a táncot és már nem csak a szülők miatt járnak a táncoktatásokra. Ha tánciskolánk órarendjében nem találta meg megfelelő csoportot, de gyermeke szemmel láthatóan komolyan érdeklődik a tánc iránt, keressen fel minket és segítünk neki becsatlakozni valamelyik már futó kurzusunkba.

Milyen táncokat tanítanak a gyerek társastánc tanfolyamokon?

Tanfolyamainkon a legfontosabb társastáncokkal ismertetjük meg a fiatalokat. A kezdő szintű tánckoreográfiák 6-10 különböző figurát tartalmaznak. Ezekkel igény esetén már tánciskolás táncversenyzési lehetpséget biztosítunk számukra!
5 Latin-amerikai tánc (Cha-cha-cha, Samba, Rumba, Paso Doble, Jive, Rocky), és
5 Standard tánc (Angol keringő, Tango, Bécsi keringő, Foxtrott, Slowfox, Quickstep) mellett
3 Divattáncot (Salsa, Rock&Roll, Boogie Woogie) tanítunk meg.
A fiatalabbaknak szóló kurzusokon egyéb táncok is megjelennek (Country, Kacsatánc, Disco…)

Mennyi idő alatt tanulnak meg a gyerekek táncolni?

Kezdő szintű tánctudásra a 2-3 hónap alatt tesznek szert a gyerekek. Középhaladó szinten már heti két alkalommal van oktatás, így ott már lehetőségünk nyílik a táncok technikai kivitelezésének megtanítására is. Minél magasabb szintre jutnak a táncosok, annál több gyakorlási és versenyzési lehetőséget biztosítunk számukra.

Versenyzési lehetőséget is biztosítanak a gyerektánc tanfolyamokon?

Természetesen. Ha gyereke úgy érz, hogy megszerette a társastáncok világát és kellő motivációt érez magában tehetsége kibontakoztatására egy táncversenyen is, akkor tánctanáraink versenyzési lehetőséget biztosítanak számukra.

gyerektánc, gyerek tánctanfolyam, gyerektánc tanfolyam, gyermek társastánc, táncoktatás

Hogy milyen gyerektánc tanfolyamokat kínálunk tánciskolánkban?

Gyerektánc videók

Error: The video (https://www.youtube.com/watch?v=Zxn0235D4Go) couldn't be embedded.
Error: The video (https://www.youtube.com/watch?v=LCl8EJS78ZQ) couldn't be embedded.
Error: The video (https://www.youtube.com/watch?v=7z9ng7Licjw) couldn't be embedded.