Telefonszám 0630/815-5837 Üzenetküldés tanc@tanclaz.hu KezdooldalFacebookYouTubeFoursquareGooglePlus+InstagramTwitterPinterestLinkedInVimeoTumblr
Táncláz Tánciskola Logo
  • zumba fitness oktatás zumba kezdőknek Zumba Fitness oktatás kezdőknek Teljesen kezdő zumba fitness oktatás budapesti tánciskolánk tanfolyamain! Gyere táncolj velünk!
  • zumba oktatás budapest zumba kezdő Havi bérletünk csak 4990 Ft! Nálunk ennyiért zumbázhatsz egy teljes hónapig! Ezt neked is megéri kipróbálni!
  • zumba fittnesz Budapest zumba tánciskola Folyamatos becsatlakozás Zumba Fitness Lemaradtál az első zumba fitness óráról? Gyere el a következőre! Bármikor becsatlakozhatsz!
  • kezdő zumba tanfolyam tánciskola budapesten Teljes átjárhatóság a Zumba órák között Érvényes havi bérleteddel akár minden zumba fitness óránkra korlátlanul bejárhatsz zumbázni!
  • tánctanfolyam zumba zumba tánc Budapest Zumba fitness óra 1800 Ft-ért! Ha nem vagy még biztos magadban, gyere el és próbálj ki egy zumba oktatást alkalmi jeggyel!

     
Tánciskola főoldal Esküvői táncoktatás magán táncoktatás Szalagavató tánctanítás tánctanár Táncfellépés, fellépő táncosok Versenytánc oktatás Minden ami tánc Gyakran ismételt kérdések Tánckellékek webshop Rendezvényeink táncverseny táncos buli Táncképek, táncvideók, galéria Kapcsolat TÁNCLÁZ Tánciskola
FŐOLDAL ESKÜVŐI TÁNC MAGÁN TÁNC SZALAGAVATÓ TÁNCFELLÉPÉS VERSENYTÁNC MINDEN AMI.. GYIK WEBSHOP RENDEZVÉNY GALÉRIA KAPCSOLAT
 
Társastánc Salsa Boogie Woogie
Rock and Roll Senior társastánc Zumba
West Coast Swing Gyerek tánc Pilates
Hastánc Hip hop Kizomba
ÚJ - ZUMBA FITNESS ÓRAREND
TELJESEN KEZDŐ
ZUMBA FITNESS
HÉTFŐ - 17:30
EUROPEUM BEVÁSÁRLÓ
1073 BP - BLAHA LUJZA TÉR 5.
TELJESEN KEZDŐ
ZUMBA FITNESS
KEDD - 17:30
EUROPEUM BEVÁSÁRLÓ
1073 BP - BLAHA LUJZA TÉR 5.
TELJESEN KEZDŐ
ZUMBA FITNESS
SZERDA - 17:30
EUROPEUM BEVÁSÁRLÓ
1073 BP - BLAHA LUJZA TÉR 5.
Hírlevél feliratkozás - Friss tanfolyamok, táncos bulik rendezvények, akciók
 
Tánciskolánk partnerei
.
ÓRAREND I HELYSZÍN I ÁRAK I GYAKORI KÉRDÉSEK I MAGÁN TÁNCÓRA I TANÁRAINK
.
 
ZUMBA FITNESS BUDAPEST - 2016. szeptember-től

KEZDŐ - Zumba fitness oktatás
Szint: teljesen kezdő zumba fitness
Korosztály: felnőtt, ifjúsági, senior
Időpont: Hétfő - 17:30
Helyszín: Europeum Bevásárlóközpont (1088 Budapest Blaha Lujza tér 5)
Megjegyzés: folyamatos becsatlakozás, táncpartner nem szükséges, ruha és cipő megkötés nélkül


TELJESEN KEZDŐ
- Zumba fitness oktatás
Szint: teljesen kezdő zumba fitness
Korosztály: felnőtt, ifjúsági, senior
Időpont: Kedd - 17:30
Helyszín: Europeum Bevásárlóközpont (1088 Budapest Blaha Lujza tér 5)
Megjegyzés: folyamatos becsatlakozás, táncpartner nem szükséges, ruha és cipő megkötés nélkül


TELJESEN KEZDŐ
-
Zumba fitness oktatás
Szint: teljesen kezdő zumba fitness
Korosztály: felnőtt, ifjúsági, senior
Időpont: Szerda - 17:30
Helyszín: Europeum Bevásárlóközpont (1088 Budapest Blaha Lujza tér 5)
Megjegyzés: folyamatos becsatlakozás, táncpartner nem szükséges, ruha és cipő megkötés nélkül


Órarendünk itt tekinthető meg...

ZUMBA FITNESS OKTATÁS - ZUMBA FITNESZ TANFOLYAM

Zumba® oktatásaink hamarosan indulnak Budapest több helyszínén különböző időpontokban. Az órarendben megtalálod melyik időpont és helyszín a legjobb neked, egy fergeteges zumbázáshoz. Új Zumba kezdő óráinkon vérpezsdítő latin ritmusokkal, vidám hangulattal várunk! Gyere és Zumbázz a TÁNCLÁZ Tánciskol zumba oktatójával! Zumbázz korlátlanul nálunk! Bérleteddel az összes Zumba tanfolyam óráján részt vehetsz! Engedd, hogy magukkal ragadjanak a pörgős latin ritmusok, kapcsolj ki, légy felszabadult! Hozd el barátaidat is, hogy még jobb legyen a hangulat és a kedvező Zumba árak mellé extra kedvezményt kaptok! Ha egy olyan helyre vágy, ahol nem csak mozogni de egészségesen ki is tudsz kapcsolódni, akkor jó hírünk van számodra, megtaláltad! Gyere és próbáld ki még a héten zumba fitness tanfolyamainkat! Csoportjainkhoz bármikor csatlakozhatsz! Nem kell semmilyen táncos előképzettség, egyetlen alapfeltétel a jó hangulat! Az alábbiakban olvashatsz arról, hogy mi is pontosan a zumba, hogyan épül fel egy Zumbafitness edzés, és mit érdemes magaddal hozni egy Zumba tanfolyam órájára! Leírjuk miért érdemes elkezdeni, és ha már elkezdted miért nem fogod tudni abbahagyni! Szavazz bizalmat a zumbának és meglátod nem fogsz csalódni. Bulizzunk együtt a táncórákon!
Zumba fitness tanfolyam
kezdő zumba tánciskola Budapest
Zumba fitness órarend

Felnőtt kezdő zumba fitnes oktatás zumba fittness tanfolyam Budapest

Jelentkezés a Rock and Roll táncoktatásainkra Zumba fitness csoportjaink Budapesten 8 alkalmas havi zumba bérlet akció Budapesten
Zumbázz velünk Budapest központjában a Blaha Lujza térnél! Remek hangulat, pörgős latin tánc zenék és profi zumba oktatók!
Nálunk az alkalmi jegy csak 1800 Ft!
Budapesti zumba oktatás olcsón?
Megtaláltad! Tánciskolánk zumba fitness tanfolyamaira a 4 alkalmas zumba bérlet csak 4990 Ft-ba kerül. Ennyiért megéri kipróbálni!
Szeretnél ingyen járni zumba fitness tanfolyamra? Jelenkezz e-mailben és mi minden 50-ik regisztrálónak egy teljes havi zumba fitness bérletet adnk ajándékba!
Tánciskolánk budapesti zumba órarendje
Iskolánk jelenleg futó zumba fitnesz tánctanfolyamai az órarendben találhatók. Folyamataosan indítunk újabb csoportokat, így megéri sűrűn visszalátogatnod! Gyere és zumbázz velünk Budapest belvárosában profi zumba fitness oktatókkal!
jelentkezés a zumba oktatásra zumba oktatás becsatlakozás kombinált bérlettel az összes zumba fitness oktatásra bejárhatsz
Zumba Fitness tanfolyamainkhoz bármikor csatlakozhatsz nem kell egyebet tenned, mint neveddel jelentkezni e-mailban vagy telefonon! A tánciskola által oktatott zumba tanfolyamokra folyamatos becsatlakozási lehetőséget biztosítunk! Gyere el bátran és légy része egy pörgős zumba partynak! Mivel zumba oktatóink hetente több zumba fittnes órát is tartanak, mi biztosítjuk, hogy havi bérleteddel nálunk mindegyik táncoktatásra korlátlanul bejárhass!
EUROPEUM BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
1088 Budapest
Blaha Lujza tér 5. 

( közvetlen a Blaha Lujza téren! ) 
Tánciskola Blaha Lujza tér - Boogie Woogie tanfolyamaink helyszíneire eljutás Budapesten
Zumba tanfolyam Zumba tánciskola legjobb budapesti zumba órák kezdo zumba orak

MI AZ A ZUMBA FITTNESS TÁNC?

A Zumba egy fitness és aerobic mozgásprogram, mely vérpezsdítő, forró latin ritmusokra és salsa alapra épül. Minden bizonnyal éppen ezért mára a világ egyik legnépszerűbb aerobic mozgásnak számít. Jelenleg a világ 105 országában van jelen és folyamatosan terjed, napjainkban több mint 7.5 millióan Zumbáznak heti rendszerességgel világszerte. A "zoumba" főként latin zenékre táncolt, főként latin-amerikai táncok (Salsa, Cha-cha-cha, Rumba, Samba...) különböző elemeiből építkező aerobik jellegű mozgásforma. A zumba oktatók azaz a zumba instruktorok az előbb felsorolt táncokból építkezve válogatják össze a csoportoknak tanított koroegráfia elemeit. A zumba fitness nem a technikai kivitelezésen alapul, inkább az egészséges mozgás a fontos, ami remekül kikapcsol és ellazít kortól és nemtől függetlenül. A Zumba tehát sokrétű és mindenkinek egy kicsit más jelent! A Zumba aerobic, a Zumba fitness, a Zumba tánc, a Zumba mozgás, vidámság életöröm! A Zumba körülvesz téged mindenapokban is, hisz mindenki mozog, hallgatunk zenéket, szeretünk partizni, bulizni, mosolyogni.

HOGYAN ÉPÜL FEL EGY KEZDŐ ZUMBA FITNESS?

A Zumba Fitness órát kizárólag egy megfelelő képesítést szerzett oktató tarthatja. Az órák több részből állnak, de ettől hatékonyak és még kevésbé unalmasak számotokra!
Először egy rövid bemelegítéssel kezdünk, ami kb. 10 perc, majd ezután közvetlenül egy hosszabb Zumba Fitness program következik. Ezt ne földön fekve polifoamokon képzeld, hanem szuper zenékre a fent említett táncok alaplépéseit használva ropod kifulladásig.
Gyorsabb és lassabb zumba számok váltják egymást az órán. Táncos mozdulatok és aerobikos elemek vegyítésével mozgatjuk át és erősítjük meg a test minden pontját. A zumba fitness közben feltöltődsz energiával, felfrissülsz testileg és lelkileg, így garantáltan elfelejted a hétköznapok problémáit, megszabadulsz a feszültségtől.
Az óra legvégén pedig szervezetünket visszaállítjuk normál helyzetbe (vérnyomás, pulzus, stb..) a komplex edzéshatás elérése érdekében. Mindez a módszer annyira bevált, hogy évek óta országról országra hódítja meg az egész világot. Egy ilyen népszerű mozgásforma kihagyhatatlan minden nagyobb tánciskola és fitness centrum repertoárjából!

Vissza az oldal elejére

 Zumba fitness csoportjaink Budapesten

Zumba fitness oktatás Budapesten - Zumba oktatás

Zumba fitness tanfolyam a tánciskola budapesti helyszínein

ZUMBA BASIC - KEZDŐKNEK

A Zumba alapja és legelső válfaja. Belőle alakultak ki az évek folyamán a speciálisabb Zumba órák. Aki kezdő, azoknak általában ezt a fajtáját szoktuk ajánlani a zumbának. Annyira magával ragad ez a vidám mozgásforma, hogy észre sem veszed milyen gyorsan eltelik az első óra. Mire vége, már várod is a következőt, mígnem teljesen a rabjává válsz!
A folyamatos edzésekkel amellett, hogy több kilótól is gyorsan, könnyedén és jókedvűen megszabadulsz, remek latin amerikai zenére mozogva erősíthetek meg tested izomzatát. Új barátokra tehetsz szert, akik mind hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek, mint te. A zumba fitnessben az a jó, hogy a folyamatos fejlődés garantált. Nem kell semmi másra koncentrálnod, csak hogy jól érezd magad és tartsd a tempót. A többi már jön magától segít majd a zene!

ZUMBA GOLD - IDŐSEKNEK

Elsősorban az aktív idős korosztály számára tökéletes választás ez a zumba típus. A sporttal, testmozgással most vagy nagyobb kihagyás után újból ismerkedőknek, akiknek kondíciójuk még csak kialakulóban van érdemes ezt a típust választani. Könnyített, leegyszerűsített lépésekkel minden résztvevő számára gyorsan betanulható. Zumba gold tanfolyamunk végére az alapvető cél, hogy egészségesebben és fittebben éljék a hétköznapjaikat az emberek. Az alapvető zumba fitness elemek (latin zene, tánclépések, fergeteges party hangulat) természetesen itt is megtalálhatók. Egy jó közösségbe tartozva sokkal könnyebben megy a mozgás, várunk téged is és barátaidat is szeretettel a zumba fitness gold óráinkon! Ne feledd, hozzánk bármikor becsatlakozhatsz, nem kell semmilyen előképzettség!

ZUMBA TONING - ERŐSÍTÉS

A valódi testépítő edzés. Az eddigi unalmas ámde hatásos alakformáló gyakorlatok lüktető zenékre melyeket maguk a gyakorlatok során használt Toning súlyzók adnak a bennük zizegő anyag miatt külön ritmust. Ez a zumba típus kiválóan egyesíti a modern zumba tánc mozdulatokat és a hatásos testformáló és erősítő gyakorlatokat a pörgős hangulatú latin zenékre. Alapvetően egy fitness buli az óra, ahol az erősítés mellett rengeteg kalóriát égetsz el és még jól is érzed magad. A zumba fitnesz oktatáson résztvevők megtanulják a különböző méretű súlyzókat használni. A zumba tanfolyamok órái háromnegyed részt alakformálással és negyedrészt tánccal segítik elő a ritmusérzék fejlesztése mellett a szebb has, kar, fenék és combizmok kialakulását. A tánciskola a toning súlyzókat a Zumba fitness órákon biztosítja.
Medencés zumba oktatás, vízi zumba jelentkezés a zumba oktatásra Nyugdíjas zumba órák Budapesten

AQUA ZUMBA - VÍZI ZUMBA

Egy igazi medencés party, ami minden korosztálynak ajánlott! A Zumba formula és filozófia ötvözve hagyományos aqua fitness vagy vízi fitnesz gyakorlatokkal. A vízi aerobik szerű edzés remek módja a mozgásnak, mivel amellett hogy megkíméli a tested, ízületeidet a gerincet sem terheli meg. A vízben végzett gyakorlatokat sok esetben könnyebb megcsinálni, így komoly megerőltetés nélkül fejlesztheted magad az aqua zumba órákon. Jó kedv, kellemes kikapcsolódás és felejthetetlen élmény, amit garantál.

ZUMBATOMIC - GYEREKEKNEK

Zumba gyerekeknek. Egyéniségtől függően a legifjabb korosztálynak 4-12 éves kor között a gyerek zumba tanfolyamot ajánljuk. Az órákon vicces koreográfiákat és nem mellékesen spanyol nyelvet tanulhatnak a gyerekek, mivel a mozdulatok szöveghez igazodnak. Egyszerre fejleszti a gyerekek fizikai és szellemi képességeit, hozzásegít őket a koncentrációs képességek fejlesztéséhez ráadásul mindezt úgy, hogy közben remekül szórakoznak, erősödnek és jó baráti társaságban vannak!

ZUMBA SENTAO - SZÉKKEL

Szék alapú koreográfiák sorozata, mely egy új módszere az erősítésnek. Javítja az egyensúlyérzéket, növeli az állóképességet és stabilizálja a felsőtestet kardio gyakorlatok sorozatával. Mindamellett, hogy erősít, még szórakoztat is. Ezek a székekkel történő erősítőgyakorlatok megreformálják az erősítésről eddig alkotott képet. A zumba sentao alapvetően a saját testsúly használatával fejleszti a felsőtesetdet. Ezentúl ne csak ülésre használd a széket!
Vissza az oldal elejére
zumba kellékek, felszerelések

MIT VIGYEK MAGAMAL A ZUMBA FITNESS ÓRÁRA?

Elsődleges és legfontosabb a mi táncóráinkon a kényelem! A Zoumba órákon mindig olyan ruhákban vegyél részt amikben könnyen tudsz mozogni, és olyan lábbelit hozz ami nem töri a lábad. Itt csak rólad szól a dolog nem számít ki mit mond. Mivel izzadni fogsz és ez tuti biztosan garantált, érdemes főleg melegebb időkben egy törölközőt és valamilyen innivalót, ásványvizet is magaddal hoznod. Jajj, majd elfelejtettük! Feltétlen hozd magaddal legjobb barátodat, barátnődet, hogy ne hagyd ki őt sem a jó buliból! Osztozzatok a remek hangulatban, hisz közösen sokkal könnyebben és élvezetesebben megy a mozgás is! Szeretettel várunk a TÁNCLÁZ Zumba óráin!
kellékek a zumba tanfolyamra
zumba tippek edzéshez

Ha az órán úgy érzed, nem megy valami ne aggódj, bátran kérdezz az oktatótól, segíteni fog!
Sokan járnak zumbázni, így mindig keress olyan helyet ahol van elég hely és elférsz táncolni.
Ha elfáradtál, állj meg nyugodtan, pihenj egy picit és utána újult erővel vetheted bele magad a zumbába!
Járj folyamatosan az oktatásokra, légy állandó résztvevője a zumba óráknak. Így biztosan nem maradsz le semmiről. Heti egyszeri mozgás jó kedvre derít, heti kétszeri zumbával pedig egészségesebbnek is fogod magad érezni. Három edzéssel pedig tuti megerősödik az izomzatod is. Próbálj minden gyakorlatot maxmiálisan csinálni, így az edződ is érezni fogja hogy mire van még szükséged. Órák végén lazítsd el izmaidat és szánj egy kicsi időt a nyújtásra, így elkerülheted az izomlázat. Ha ezeket a jótanácsokat megfogadod, biztos lehetsz benne, hogy gyorsan fogsz fejlődni!

MIÉRT ZUMBÁZZ? MITŐL OLYAN JÓ A ZUMBA FITNES?

- Már unod az edzőtermeket és a monoton hagyományos aerobic órákat
- Jól szeretnéd érezni magad edzés közben
- Társaságra, jó hangulatra, új ismerősökre vágysz
- Megszabadulsz a napi stressztől és újult erővel vághatsz neki további céljaidnak
- Szeretnél megismerkedni pár lépéssel szinte minden latin-amerikai táncból
- Könnyű, szórakoztató, mégis hatékony edzésprogram
- Egy órás edzés alatt akár 600-1000 kalóriát is elégethetsz
- Javul az állóképességed, miközben egy nagy adag életenergiát kapsz
- Véget vethetsz a mozgással, tánccal kapcsolatos frusztrációidnak
- Az elsajátított mozdulatokkal bármilyen buliban magabiztosabb és lazább lehetsz
- Ha nem sikerült eddig egyetlen fogyókúra sem, akkor a zumba segít leadni a kilókat
- Fogyni szeretnél, diéta, koplalás nélkül, ráadásul mindezt mosolyogva
- A Zumba a leghatékonyabb és a legdivatosabb alakformálás napjainkban
- Már egy kurzus elvégzésével minden buliban és strandon megfordulnak utánad
- Életmódot akarsz váltani, egészségesebben szeretnél élni akkor a Zumba megtanít erre
- Növekszik az önbizalmad és pozitívabban fogod látni az életet
- Jó hangulatú csoportjainkban új barátokra tehetsz szert
- A tánc mindenkinek és minden korosztálynak az egészséges mozgást jelenti
- Mindamellett, hogy megerősödik a tested megszabadulsz félelmeidtől, gátlásaidtól
- A hétköznapok forgatagában egy- egy Zumba edzés ünnep a testednek és a lelkednek is
- Nem kell hozzám táncos előképzettség, nem számít, hogy éppen milyen az erőállapotod
- Bármikor csatlakozhatsz
- A Zumba kezdőknek és haladóknak is kiváló testedzés és kikapcsolódás egyben
- Könnyű, hatékony és szórakoztató
- A Zumba Budapesten, vidéken, sőt a világ minden pontján egyre népszerűbb
- Ha elhozom a barátaimat ingyen járhatok Zumba tánctanfolyamra
Vissza az oldal elejére

MILYEN TÁNC A ZUMBA, ZUMBA FITNESS?

A Zumba Fitness tanfolyam azok számára indul, akik szeretnék ötvözni a hatékony alakformálást a tánc örömeivel. A csoport tagjai izgalmas autentikus latin dallamokra, könnyen elsajátítható koreográfiákat tanulnak meg a latin táncok fitness és az aerobik világából. A tanfolyam alapját a samba, salsa, bachata, reggaeton és a merengue adja.

MI A ZUMBA SZÓ JELENTÉSE?

Sokszor felteszik a kérdést, hogy pontosan mi a zumba. A Zumba kifejezés a zumbear szóból ered. A kolumbiai szlengben "gyorsan mozogni és szórakozni", más latin nyelveken buli, party jelentésű szó. Sokan helytelenül Zoumba-nak vagy Zooumba-nak nevezik.


HOGYAN ÉPÜL FEL EGY ZUMBA FITNESS ÓRA? HASONLÓ, MINT AZ AEROBIK?

Igen a Zumba fitnesz óra nagyon hasonlít a szokásos aerobik órához. Az órák általában egy bemelegítő résszel kezdődnek, majd mikor kellően bemelegedtek az izmok és a hangulat is emelkedetté válik, indulhat a fitness program. Általában egy órásak a foglalkozások és az óra elteltével biztos lehetsz benne, hogy fittebben és lelkileg feltöltődve csak arra figyelsz fel, hogy már vége is az edzésnek.

MILYEN FELSZERELÉSBEN, RUHÁBAN ÉRDEMES A ZUMBA FITNESZ ÓRÁN MEGJELENNI?

Nem szükséges speciális ruházat, de mindenképp érdemes váltóruhát és cipőt magaddal hozni. A sok mozgásnak köszönhetően megizzadsz, ezért célszerű átöltöznöd az oktatás után. Egy sportcipő, melegítővel és pólóval tökéletesen elegendő. A mi iskolánkban a legfontosabb a kényelem!

MILYEN LÁBBELIT, CIPŐT VÁLASSZAK A ZUMBÁHOZ?

Mindenképp cipőben vegyél részt az órákon mert bizonyos gyakorlatok nagyon megterhelőek a talpnak. Valamilyen könnyű, de a lábat jól tartó, kényelmes sportcipő viselete ajánlott. Legideálisabb a speciális aerobic cipő, vagy jazz-sneaker. Ezek kifejezetten ilyen és ehhez hasonló mozgásformákhoz lettek kialakítva.

MIT ÉRDEMES MÉG MAGAMMAL HOZNI ISKOLÁTOK ZUMBA OKTATÁSAIRA?

Törölköző, illetve valamilyen innivaló a folyadékveszteség pótlása érdekében. Ezen felül, ha teheted a barátaidat se hagyd otthon és meséld el nekik milyen jó a hangulat a zumba óráinkon! Együtt biztosan még nagyobb lesz a buli hangulata!

SZERETNÉK ZUMBA FITNESS ÓRÁRA JÁRNI, DE MÉG SOHA NEM TÁNCOLTAM, MENNI FOG?

A válaszunk, egy határozott igen. Az emberek azért jönnek tánciskolába, hogy megtanítsák őket táncolni. Ha már valaki tud táncolni az nem kezdő órára fog járni. Szóval ne aggódj, zumba instruktoraink segíteni fognak mindenben. Biztos lehetsz benne, hogy szinte bármikor be tudsz kapcsolódni. A Zumba Fitness nem igényel kell semmilyen előképzettséget. Minden korosztálynak ajánljuk, testalkattól és tudásszinttől függetlenül.


KÉT BAL LÁBAM VAN, BIZTOS HOGY NEKEM VALÓ A ZUMBA TANFOLYAM?

A Zumba lényege nem az, hogy minden lépést leutánozz, hanem az hogy mozogj sokat, jó hangulatú emberek között. Nyugodtan hibázhatsz, csak hallgasd és érezd a zenét. Ez számít igazán! A koreográfiák direkt úgy vannak összeállítva, hogy mindenkinek sikerüljön, majd fokozatosan építjük fel őket egyre jobb elemekkel.

NAGYON RÉGÓTA NEM MOZGOK SEMMIT, BÍRNI FOGOM AZ EDZÉST?

Ez nagyon gyakori kérdés, nagyon sokan kérdezik tánciskolánktól. Képzett Zumba oktatóink komoly, nemzetközileg fejlesztett módszertannal dolgoznak. Mindez alkalmas arra, hogy erőnléttől függetlenül mindenki megtalálja amit keres. Biztosan lesz az órán más is akinek gyengébb még a kondíciója, de ez folyamatosan fejlődik. Pont ez az egyik legfontosabb célkitűzése a zumbának. Egészségesen, jókedvűen fogyni a lehető leggyorsabban. Gyere el, engedd el és add át magad a zenének és mi fitté varázsoljuk a zumba tanfolyam végére tested.

SZÜKSÉGEM VAN TÁNCPARTNERRE A ZUMBÁHOZ?

Erre a kérdésre a válasz nagyon egyszerű. Nincs. Ez egy Fitness óra, tánccal kombinálva. Mindenki egyénileg követi az oktató által mutatott mozdulatokat. Persze motivációdat növelheti, ha elhozod magaddal barátaidat, ismerőseidet is.

MENNYI KALÓRIA ÉGETHETŐ EL EGY ZUMBA ÓRA ALATT?

Ez egy igen nehezen megbecsülhető adat, mivel személyenként nagyon eltérő lehet. Függ a kortól, nemtől, mozgásod intenzitásától, edzettségi szintedtől, de még a pszichikai állapotodtól is. Azt mondhatjuk, hogy áltatalában, 400 és 1000 kalória között égetünk el egy-egy Zumba fittness óra alkalmával, bár ebben a kérdésben mi is csak a nemzetközi zumba cikkekre tudjuk alapozni válaszunkat.

VAN ÖLTÖZÉSI ÉS ZUHANYZÁSI LEHETŐSÉG A ZUMBA ÓRÁK UTÁN?

Igen, tanfolyamaink helyszínén külön férfi és női öltözőt valamint zuhanyzási lehetőséget biztosítunk.

MILYEN EGY KEZDŐ ZUMBA OKTATÁS?

A kezdő zumbát azoknak ajánljuk, akik nem olyan régóta zumbáznak. A csoportokban rövidebb koreográfiákat táncolunk, több ismétléssel annak érdekében, hogy mindenki könnyen elsajátíthassa az alaplépéseket. 

MIT JELENT A ZUMBATOMIC? EZ A GYEREKZUMBA?

Pontosan. A zumbatomic a Zumba fitness program speciális, gyerekekere szabott programja. A 4 - 12 éves fiúkkal és lányokkal partyzunk 45 percen át, fejlesztve a gyerekek mozgáskoordinációját, testét - lelkét, és nem utolsó sorban önbizalmát. Kiváló a ritmusérzék fejlesztésére, rengeteg mozgással jár és fejleszti mindkét agyféltekét.

MILYEN KORCSOPORT BONTÁSBAN TARTJÁK A GYEREK ZUMBA ÓRÁKAT?

4 - 7 éves gyerekek a "Lil' star" programban vesznek részt, míg a 8 - 12 évesek a "Big stars" programban zumbáznak. 

MEDDIG LEHET CSATLAKOZNI A ZUMBA KURZUSOKHOZ?

Zumbán bármelyik órára bármikor be lehet csatlakozni, mivel nincs kötött koreográfia.

MI A KÜLÖNBSÉG A ZUMBA, ZUMBA FITNESS ÉS ZUMBA TANFOLYAM KÖZÖTT?

Semmi különbség, csak a megfogalmazás más. Mindegyik ugyanazt jelenti. 

MENNYIBE KERÜL A BÉRLET ÉS AZ ALKALMI DÍJ?

Tánciskolánkban a havi zumba bérlet 4990 Ft / hó az alkalmi díj pedig 1800 Ft / alkalom. Létszámstop esetén a bérlettel rendelkezők előnyt élveznek!

HA JÁROK ZUMBÁRA ÉS SALSÁRA IS MENNYIT KELL FIZETNEM?

Alapdíjunk 4990 Ft havonta egy táncágra. Ha több táncágra szeretnél járni + 2500 Ft-ért egy bővített bérletet vásárolj. Így 6490 Ft-ért az összes nálunk oktatott táncág óráira bejárhatsz korlátlanul.
Vissza az oldal elejére
Ez az oldal a TÁNCLÁZ Tánciskola oldala, és nem a Zumba Fitness LLC. hivatalos magyar oldala. A Zumba Fitness LLC-nek magyar képviselete nincsen. A nemzetközi zumba oldalt itt találod, ahol részletes leírásokat olvashatsz a bulis latin táncról: www.zumba.com
Zumba eredete, zumba története, zumba fejlődése, ingyen zumba, zumba tanfolyam akcio, Zumba oktatás kedvezmény, zumba oktató képzés, zumba oktatók, Táncláz Zumba oktatói, Zumba fitnesz, Zumba fitness Budapest, Zumba Budapest, Budapest Zumba, zumba oktatás, Zumba tanítás. Zumba tanár, Zumba tánctanfolyam, Zumba táncoktatás, zumba tánc, zumba Budapest tánciskola, kezdő Zumba, salsa aerobic, Zumba cardio party, Zumba táncoktatás akcio, Zumba Hungary, társastánc tanfolyam, esküvői táncoktatás, szalagavató tánctanítás, salsa tanfolyam, ZUMBA, zumbafitness, női fitness budapest
Táncoló fiatalok